Durere fără margini: Fiul lui Florin Condurățeanu, distrus de suferință la înmormântarea tatălui lui: „Cea mai grea zi…”

Durere fără margini: Fiul lui Florin Condurățeanu, distrus de suferință la înmormântarea tatălui lui: „Cea mai grea zi…”

Familia regretatului jurnalist Florin Condurățeanu trece azi, 1 iulie, prin cele mai cumplite clipe: înmormântarea celui care „pupa pe suflet'. Fiul său, Răzvan Condurățeanu, este copleșit de durerea pe care o simte în suflet și a declarat că pierderea părintelui său este cel mai greu moment din viața lui.

În urma unui stop-cardio-respirator, renumitul gazetar, Florin Condurățeanu, a trecut în neființă, iar durerea soției și a fiului său este incomensurabilă. În cursul zilei de astăzi, va avea loc înmormântarea acestuia la Cimitirul Bellu.

Potrivit Antena Stars, Răzvan Condurățeanu a declarat cu vocea înecată în lacrimi că îi este greu să accepte că tatăl său nu mai este, nu va mai primi povețe de la el și nu-și va vedea nepoții crescând.

„Îmi este foarte greu. Este cea mai grea zi din viața mea, pentru că, până acum, în zilele în care au fost, știam că mă duc, mă schimb și mă duc și-l văd. De astăzi, de după-amiază încolo, nu o să-l mai văd, dar sper, din tot sufletul ca sufletele noastre să se întâlnească și chiar dacă merg cu mașina, dacă sunt acasă sau cu copiii în parc, el să mai coboare și să-mi mai spună două vorbe.

Este foarte important să păstrăm o legătură sufletească, ca între tată și fiu! Țuțu Condurățeanu sper să rămână în amintirea oamenilor cu bunătatea lui și tot ce a transmis întregii țări și mie personal, ca fiu, eu o să transmit mai departe. Nu vreau ca acele sentimente și gânduri și acea bunătate să nu meargă mai departe de acum încolo', a declarat Răzvan.

Foto: Captură Antena Stars

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete