Alexandru Arșinel își închiriază vila de la 2 Mai. Cât costă o noapte de cazare?

Alexandru Arșinel își închiriază vila de la 2 Mai. Cât costă o noapte de cazare?

În urmă cu un deceniu, Alexandru Arșinel și-a construit o vilă de vacanță în stațiunea 2 Mai din sudul litoralului românesc. Din cauza problemelor de sănătate ale soţiei, dar şi activității profesionale care l-au reţinut în Capitală, îndrăgitul actor nu a mai putut să meargă să se relaxeze la malul mării.

El a găsit o soluție pentru a-și rotunji veniturile și pentru ca vila să nu rămână nelocuită. Astfel, la fel ca anul trecut, Arșinel s-a hotărât să o scoată la închiriere pentru turiștii care vor alege să-și petreacă concediul în 2021 la 2 Mai.

Casa lui Arșinel se poate închiria doar integral și numai de către grupuri organizate, iar prețul pentru o noapte de cazare este de 1.000 de lei în extra-sezon și 1.200-1.300 lei în sezonul estival, potrivit România Tv.

Vila de la 2 mai a lui Alexandru Arșinel. Foto: România TV

Vila are o suprafață de 160 mp, trei dormitoare, o zonă de relaxare și este dotată cu toate facilitățile aferente, precum aer condiționat, bucătorie complet utilată, internet wi-fi gratuit, televizor cu ecran plat, parcare etc.. În plus, casa are terasă și grătar în curte.

Anunțul publicat de Alexandru Arșinel pe platforma de rezervări destinată hotelierilor și turiștilor sună în felul următor: „Un loc care păstrează imaginea autentică a zonei de sud a litoralului românesc și totodată, având la dispoziție tot confortul necesar unei vacanțe bine-meritate respectând toate normele de siguranță și distanțare socială.

Proprietatea este disponibilă unui grup compact de turiști în regim de self-service, având la dispoziție o bucătărie complet utilată, zona de luat masa și o terasă exterioară cu zona de BBQ. Printre alte facilități se numără aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, parcare privată gratuită'.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete