Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru un fost iubit! Cine este acesta?

Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru un fost iubit! Cine este acesta?

Una dintre cele mai contestate vedete de la noi din țară, Bianca Drăgușanu, se poate declara o femeie împlinită. În urma relației pe care a avut-o cu Victor Slav are o fetiță superbă pe nume Sofia și o carieră de succes, creațiile sale fiind cunoscute atât în România, cât și peste hotare.

Bianca Drăgușanu își ține la curent fanii prin intermediul rețelelor de socializare, aceasta fiind urmărită de mii de persoane. Tot aici, diva le-a mărturisit că nutrește sentimente pentru un fost partener. Acesta nu este nici Alex Bodi, nici tatăl fetiței ei, ci bărbatul care a lansat-o în showbiz-ul autohton, celebrul creator de modă Cătălin Botezatu.

Aceștia au avut o relație destul de năbădăioasă, însă erau printre cele mai simpatizate cupluri din rândul vedetelor. Din păcate, spre dezamăgirea fanilor, relația lor nu s-a concretizat cu o nuntă și s-au despărțit. Anii au trecut și cei doi au luat-o pe drumuri diferite, dar Bianca nu a uitat ce a însemnat Cătălin pentru ea și cât a ajutat-o. Ei au rămas în relații foarte bune, iar cu ocazia zilei de naștere a designerului, frumoasa blondină i-a făcut o declarație de dragoste sinceră și emoționantă.

Citește revista Avantaje ediția de decembrie aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Ea a postat o poză cu ei doi pe contul său de Instagram, dezvăluindu-și sentimentele pe care încă le mai are pentru el.

„Happy birthday King of f*** everything 👑❤️ Love u forever!' („La mulți ani, rege al tuturor! Te iubesc pentru totdeauna'), a fost mesajul Biancăi pentru Cătălin Botezatu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete