Un nou cuplu în lumea mondenă din România! Firava Iuliana Luciu cu luptătorul MMA Cristi Mitrea au sau nu o relație amoroasă?

Un nou cuplu în lumea mondenă din România! Firava Iuliana Luciu cu luptătorul MMA Cristi Mitrea au sau nu o relație amoroasă?

Zilele trecute, Iuliana Luciu a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze tandre cu luptătorul MMA, Cristian Mitrea. Ei se aflau într-un restaurant din București unde s-au îmbrățișat și s-ar fi sărutat.

Văzând zvonurile din presă, Iuliana a vrut să lămurească ce s-a întâmplat și a negat că ar fi mai mult decât o prietenie frumoasă între ea și tatăl băiețelului Andreei Mantea.

„Nu este prima oară când ieșim împreună, am ieșit de multe ori să mâncăm. Era singurul care putea să mă încălzească. Avem mulți prieteni în comun. Nu este nimic extraordinar.

Era 1 decembrie. Asta cu pupatul, ne-am pupat pe obraz, chiar dacă este pandemie. Am încredere în prietenii mei. Eu aveam gluga pe cap și ne-am pupat pe obraz. Și în local era frig. Eu sunt foarte discretă și dacă aș avea un iubit nu m-aș săruta cu el în public.

Ne știm de foarte mult timp. Nu, este o relație frumoasă de prietenie pe care nu vrem să o stricăm. Am ieșit de multe ori. De obicei, relațiile pe care le-am avut nu le-am expus. Le-am ținut doar pentru mine și a fost foarte bine. Acum mă focusez pe proiectele pe care le am', a declarat Iuliana Luciu într-o emisiune de la Antena Stars.

De-a lungul timpului, Iuliana Luciu, în vârstă de 33 de ani, a fost discretă și și-a ținut departe de ochii publicului viața personală și relațiile ei. Ea s-a declarat destul de precaută și pretențioasă în ceea ce privește alegerile unui partener.

„Îmi doresc să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înțeleg nebunia și să-mi înțeleagă nebunia. Atunci îți dai seama că el e pentru tine. Când îți găsești jumătatea aia de nebunie, pe care o ai și tu.

Citește revista Avantaje ediția de decembrie aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Și, nu în ultimul rând, să mă respecte. Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc și eu o familie. Îmi doresc copii la un moment dat. Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie.

Și asta cu relația e la fel. Nu poți să intri într-o relație doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac niște compromisuri, trec peste orice, mă plictisești, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii.

Nu pot. La mine e în felul următor, dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel', declara Iuliana în urmă cu ceva timp, potrivit Wowbiz.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete