Anca Serea și Cristina Șișcanu și-au retras copiii de la grădiniță: „Aștept să treacă nebunia”

Anca Serea și Cristina Șișcanu au decis să își retragă copiii de la grădiniță pentru o perioadă. Vedetele nu își doresc ca cei mici să se îmbolnăvească.

Cazurile de gripă sunt în creștere, iar Anca Serea și Cristina Șișcanu vor să își protejeze copiii. Soția lui Adrian Sînă a decis să nu o mai ducă pe Leah la grădiniță până în primăvară. Nu a putut lua aceeași decizie și pentru copiii cei mari, pentru că aceștia sunt la școala și nu vrea ca să piardă cursurile.

„Este o perioadă în care trebuie să fim foarte atenți, mai ales în cazul copiilor mici, de 3- 4 ani. Eu am decis să nu o mai duc pe Leah până în primăvară la grădiniță, cât despre copii mari nu am ce să spun. Educația este foarte importantă și trebuie să meargă la școală. Nu aș fi foarte fericită dacă am trece în online', a spus vedeta, potrivit WOWbiz.ro.

Nici Petra, fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, nu mai merge o perioadă la grădiniță. Vedeta o va ține acasă pe cea mică până când situația cu gripa nu se va amelioara.

„Eu nu duc copilul la grădiniță… de frica gripei. Aștept să treacă nebunia', a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Cristina-Siscanu-si-PetraSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cum să ameliorați simptomele de gripă ale copiilor mici

Acest virus foarte contagios călătorește rapid prin grădinițe și familii. Un bebeluș infectat va fi irascibil și își va pierde interesul pentru joacă sau mâncare. Apoi, aceștia pot face febră, urmată de curgerea sau înfundarea nasului și tuse. O febră legată de gripă poate dura între trei și șapte zile, iar copiii pot continua să se simtă irascibili câteva zile după aceea.

Aveți grijă de copilul dumneavoastră ca și cum ar avea o răceală: dați-i copilului dvs. multe lichide, folosiți batista bebelușului și fiți atenți la tusea severă sau la problemele de respirație. Pentru a preveni o viitoare criză, vaccinați-vă copilul cu vaccinul antigripal, pe care experții îl recomandă pentru toți adulții și copiii de peste 6 luni.

Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă bebelușul dumneavoastră este nou-născut și este bolnav, dacă este sezonul gripei și copilul dumneavoastră are febră sau dacă simptomele nu se ameliorează în cinci zile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete