Bianca Brad s-a pozat cu duhovnicul ei, Părintele Ciprian Grădinaru zis și “chirurgul sufletelor”

Bianca Brad Părintele CiprianSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Bianca Brad este o femeie frumoasă cu o viață ruptă parcă dintr-un roman scris cu peniță de lacrimi și sânge. Adorată, apreciată, ajutată de un fizic armonios, pe cărări de viață presarate ba cu stânci abrupte ba cu flori de sânziene. Durerea pierderii fetiței ei, problemele cu soțul care a fost închis într-o închisoare de înaltă securitate, procesele, avocați, tribunale, citații, o carieră în teatru și televiziune neîncepută și neterminată… nici nu e de mirare că frumoasa Bianca are când și când ochii triști și un aer abătut. Pozele de pe rețeaua de socializare arată totuși o persoană solară, mereu cu privirea spre soare și lumină. Sufletul ei este însă mereu spre cele sfinte și divinitate.

Necazul imens prin care a trecut i-a transformat întreaga ființă. Pe site-ul ei citești cu greu povestea pierderii copilului, te tulbură și înțelegi toate demersurile pe care le face pentru ajutorarea mămicilor de îngeri. A părinților care-și pierd copilul.

Bianca Brad s-a pozat cu duhovnicul ei, Părintele Ciprian Grădinaru zis și “chirurgul sufletelor”

Apropierea de Dumnezeu a fost pentru Bianca Brad ca o alinare. Se știe deja că părintele Ciprian Grădinaru de la Mănăstirea Sihăstria este cunoscut drept “chirurgul sufletelor”. Se spune despre Părintele Ciprian că este “înainte văzător”, că are harul prezicerii și că rugăciunea rostită de dânsul izgonește pe Satana.

Biserica micuță din București de lângă hotelul Marriott, unde slujește când vine în Capitală este neîncăpătoare de dimineață și până noapte. I s-a dus vestea că e preotul care citește gândurile și alină sufletul. Multe vedete din România se duc periodic să se spovedească la Părintele Ciprian în biserica din lemn. Un părinte cu atâta har nici nu e de mirare că a fost căutat de Bianca Brad care avea nevoie de atâta liniște sufletească.

Foto: Facebook/Bianca Brad

Citeste și:

Marina Voica a iubit cu patimă, timp de 17 ani, un bărbat care a murit la doar 41 de ani de cancer

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete