Marina Voica a iubit cu patimă, timp de 17 ani, un bărbat care a murit la doar 41 de ani de cancer

 

Dacă ar exista o generație de aur a muzicii ușoare românești, cu siguranță că Marina Voica ar face parte din prima linie. Rusoiacă de origine, pe numele ei adevărat Marina Alexandrovna Nicolskaia, având o carieră care se întinde pe mai multe decenii, marea artistă a scenei românești va împlini anul acesta venerabila vârstă de 84 de ani. Pe care nu-i arată nici o clipă. Vigoarea și vioiciunea nu au părăsit-o nicio clipă și deși minionă, Marina Voica s-a lăudat toată viața cu o siluetă de invidiat, armonioasă, cu talie mică, sâni voluptoși și ochi ca două mărgele vii.

Se spune că stârnea pasiuni în rândul bărbaților și invidii în rândul femeilor.

Recunoaște că a avut un spirit aventuros, că s-a căsătorit încă din facultate cu un student român care studia la Moscova. De la el a moștenit numele cu care a știut-o apoi toată România. Marcel Voica a făcut parte din Consiliul de miniștri pe vremea lui Ceaușescu iar relația dintre cei doi a început ca o vâlvătaie, o adevărată dragoste la prima vedere. Care nu avea să dureze, pentru că ajunsă vedetă, cunoscută, iubită, apreciată și admirată de public, Marina Voica avea să fie remarcată de un tânăr medic cardiolog. Doctorul Viorel Teodorescu.

Marina Voica a iubit cu patimă, timp de 17 ani, un bărbat care a murit la doar 41 de ani de cancer

Cu doctorul Teodorescu Marina Vica începe o relație clandestină îndrăgostită fiind de el și tot de dragul lui divorțează și mai târziu acceptă să plece din țară, să părăsească România în 1980. Cei doi soți au luat drumul Germaniei. El un medic cu un viitor strălucit, ea o vedetă de talie europeană care renunța la toți laurii primiți pe merit în țara care o primise cu brațele deschise. Destinul le-a jucat o festă inimaginabilă: la scurt timp, doctorul Teodorescu se îmbolnăvește de un cancer incurabil, este operat, fără șanse de a i se prelungi viața semnificativ, iar cei doi renunță la tot și se întorc în țară. Dragostea vieții ei, doctorul cardiolog Viorel Teodorescu moare la nici 41 de ani de cancer. Căsnicia lor curmată tragic a durat 17 ani.

Foto: Facebook/Marina Voica

Citeste și:

Incidentul pe care Marina Voica nu îl va uita niciodată. Cântăreața a fost la un pas de moarte

Marina Voica, o frumusețe răpitoare în tinerețe și o voce de aur! Cum arată artista la 80 de ani

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete