Bianca Brad, Femeia anului 2008 pentru Inițiativă în Sprijinul Semenilor

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Este mama unui înger pe pământ, pe nume Luca, şi mama unei fetiţe-înger în cer, pe nume Emma-Nicole. O femeie puternică, ce a reușit să dea sens unei pierderi imense și să aducă în sufletele altor mame alinare, speranță, regăsire, compasiune.

Am aflat de tragedia ei în ianuarie 2008, când a decis să-şi facă publică povestea: şi-a pierdut fetiţa la naştere. A reuşit să-şi depăşească suferința personală, creând o comunitate în care toți părinții de îngeri pot gasi un loc unde să se informeze, să primească consiliere de specialitate care să-i învețe să filtreze şi să gestioneze mai bine durerea şi suferinţa care urmează unei asemenea pierderi uriașe.

În această comunitate, ei discută cu cei care trec prin aceeaşi problemă, se ajuta şi se susţin reciproc, găsesc motivaţia sa mearga mai departe. Organizaţia EMMA, căci aşa se numeşte această comunitate, organizează întâlniri cu Părinții de Îngeri în care aceştia sunt ascultaţi, sfătuiţi, consiliaţi sa-si depăşească durerea în mod constructiv. Organizatia EMMA are filiale în mai multe orase din țară: Timișoara, Baia Mare, Suceava, Târgu-Jiu, Cluj-Napoca unde, de asemenea, se organizează întâlniri intre mamici.

În fiecare an, în luna iunie, are loc o ceremonie specială în fiecare oraș, în care se lansează baloane cu numele copiilor deveniți prea devreme îngeri. Pe lîngă acţiunile de binefacere şi donaţiile pe care le face pentru copii aflaţi în dificultate, sufletul şi iniţiatoarea acestei organizaţii se deplasează personal la maternităţi din Bucureşti şi din ţară pentru a alina suferinţa mamelor care îşi pierd copiii la naştere.

Remarcabil este faptul că nu doar le ajută pe aceste mame în momentul pierderii, ci păstrează legătura şi după. Pentru a ușura cumva sentimentul de pierdere imediat după moartea bebelușului, Bianca a creat un kit special, conținând un ursuleț de pluș de mărimea unui nou-născut, un ipsos cu care poți lua amprentele copilașului și alte lucruri care te pot ajuta să imortalizezi puținele clipe ale puiului de om plecat prematur din această lume.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro