Cum să-ţi vopseşti părul singură cu ajutorul hârtiei creponate? Rezultatul este senzaţional

Foarte multe femei îşi vopsesc părul destul de des, iar multe dintre ele experimentează mereu de cu diferite culori. În general vopseaua de păr clasică ce conţine amoniac deteriorează în timp părul şi îl usucă.

Te-ai gândit vreodată că există şi alte metode mai neconvenţionale de colorare? De exemplu, o altă variantă bună este vopseaua naturală pe bază de plante sau din henna. Acesta are însă un timp de acţiune mai mare care porneşte de la două ore, faţă de 20-30 de minute, care este timpul pentru o vopsea normală.

O tânără a descoperit o metodă şi mai originală de a-şi colora părul. Nimeni nu şi-ar fi imaginat că îţi poţi vopsi părul cu hârtie creponată de toate culorile. Ei bine, ea a reuşit, iar tehnica este mai simplă decât ai crede. Ba mai mult decât atât, această metodă nu deteriorează părul sub nicio formă, deoarece aceasta nu conţine substanţe chimice, mai ales dacă este vorba despre hârtia creponată pentru copii.

Pur şi simplu a pus sare într-un vas, după care a adăugat apă caldă. În acest amestec a pus hârtia creponată la înmuiat, după care şi-a aşezat părul în acest amestec şi l-a lăsat să acţioneze timp de 15 minute. Rezultatul este de-a dreptul fantastic. Urmăreşte materialul video de mai jos pentru a afla toate detaliile!

Foto: Captură Youtube

Citeşte şi:

Fii vedeta serii de Revelion! Cum să-ți faci singură o coafură originală pentru petrecere

Cum să-ți faci singură cel mai tare machiaj de Revelion. Vei fi o apariție de senzație

Masca minune care vindecă acneea, cicatricele și șterge ridurile de pe chip

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro