Beyonce, hărțuită sexual. Tatăl artistei a făcut dezvăluirea: “Am primit un telefon și…”

Beyonce hărțuită sexual

Beyonce a fost hărțuită sexual, dar amănuntele au ieșit la iveală 19 ani mai târziu. Tatăl artistei a făcut dezvăluirea și a povestit în ce condiții s-a petrecut nefericitul eveniment.

Atunci când se afla la început de carieră, Beyonce a trăit un episod mai puțin plăcut, iar acum, tatăl cunoscutei cântărețe a decis să aducă din nou în discuție această problemă. Mai exact, pe vremea când făcea parte din trupa “Destiny’s Child”, Beyonce și colega ei, Kelly Rowland, au fost hărțuite sexual.

Beyonce, hărțuită sexual. Tatăl artistei a făcut dezvăluirea: “Am primit un telefon și…”

Mathew Knowles, tatăl lui Beyonce și managerul trupei la acea vreme, a povestit că a aflat totul în momentul în care fiica sa și Kelly Rowland l-au sunat și i-au povestit cu exactitate ce s-a întâmplat. Se pare că în timpul unui turneu comun care a avut loc în anul 2000, cele două ar fi fost hărțuite de doi membri ai trupei Jagged Edge, fără a da însă detalii despre identitatea celor doi bărbați care au avut un astfel de comportament la momentul respectiv.

“Acum, amintiți-vă că fetele erau minore. Aveau doar 16 ani, iar băieții aveau 21 și 22 de ani. Aveam o datorie față de minori și potrivit legii, era o anumită modalitate prin care puteam gestiona situația. Am primit un telefon de la Kelly și Beyonce care mi-au spus că au fost hărțuite sexual de doi membri ai trupei Jagged Edge. Nu puteam accepta asta. A trebuit să îi dau jos pe băieți din autocar în Baton Rouge, LA. Așa a început toată această dramă.”, a povestit tatăl lui Beyonce, Mathew Knowles, potrivit eonline.com.

După ce a aflat despre incident, decizia lui Mathew Knowles a fost de a-i da jos din autocar pe cei doi tineri, aceasta fiind singura pedeapsă pe care au primit-o pentru comportamentul deplasat avut față de Beyonce și Kelly Rowland.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Beyonce.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Care este cel mai mare regret al lui Ștefan Bănică? Mereu își reproșează acest lucru: După nu am mai apucat să…'

Will Smith și soția lui, investigați de Protecția Copilului pentru că și-ar fi înfometat fiica

Adelina Pestrițu are o listă cu alimente interzise. Așa reușește să aibă o siluetă subțire: Cu multe eforturi…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete