Betty cea urâtă se face din ce în ce mai frumoasă

Beatriz Pinzon Solano a fost rolul vieții ei. Actrița columbiană Ana Maria Orozco a interpretat atât de veridic rolul modestei angajate, victimă a directorului general, încât Betty-cea-urâtă va fi veșnic amprenta sub care va fi cunoscută. Ei bine, judecând după fotografiile ei recente, Betty cea urâtă se face din ce în ce mai frumoasă.

Betty la fea este considerată cea mai faimoasă telenovelă latină din istorie și singura care a fost preluată și montată pe scenele importante ale lumii. Povestea a avut un succes colosal și nu au fost puțini cei care au asociat firul narativ al telenovelei cu basmul Cenușăresei.

Betty, o angajată modestă și cu o garderobă demodată, dar un geniu al finanțelor, devine complicele directorului general al companiei Eco Moda, Armando Mendoza, care își dorea să salveze firma de la ruină cu ajutorul unei scheme financiare pusă la cale împreună cu Betty. Deși logodit cu Marcela, acționar si director executiv la Eco Moda, Armando o seduce pe Betty doar ca să o folosească în tertipurile lui.

Deznodământul total neașteptat a fost pe placul tuturor. Betty se transformă, se maturizează, devine alta dar cumva aceeași. Cam așa s-a întâmplat și cu viața personală a actriței care a creat personajul Betty. Căsătorită mai întâi cu Martín Quaglia cu care are 2 copii, Ana Maria se îndrăgostește de unul din actorii cu care joacă în telenovela-minune. Este Julian Arango, (în film: Hugo Lombardi), dușmanul cel mai aprig al bietei contabile. Divorțează pe primul soț, se căsătorește cu Julian, divorțează după un an și de acesta, iar astăzi Ana Maria Orozco este la cei 46 de ani ai săi, mai puternică și mai frumoasă ca niciodată.

Foto: Facebook

Citește și:

Cea mai recentă poză a Deliei a stârnit un val de reacții negative. Cum s-a fotografiat artista

S-au cunoscut când ea avea 13 ani și el 20! Cea mai controversată poveste de iubire de la Hollywood

Ana Maria Georgescu s-a măritat. Interpreta melodiei Ochii tăi' și-a găsit fericirea alături de Norbert Vig

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete