Beneficiile acidului hialuronic asupra sănătății și frumuseții pielii

Dacă s-ar descoperi un izvor al tinereții fără bătrânețe, cu siguranță din acesta ar țâșni măcar un firicel de acid hialuronic. Doar cine nu a încercat această substanță ar mai putea spune că nu face miracole cu pielea.

Rolul acidului hialuronic în organism

Acidul hialuronic  se găsește în mod natural în organismul nostru și acționează pe două direcții. Pe de o parte, are rolul de a menține un nivel optim de hidratare a pielii. Însă, pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de acid hialuronic scade, iar ridurile se așază confortabil pe fața noastră.

Al doilea rol pe care-l îndeplinește acidul hialuronic în organism este stimularea producției de colagen, o proteină care menține pielea fermă și elastică. Și nivelul colagenului, asemeni acidului hialuronic, scade odată cu înaintarea în vârstă.

Prin urmare, menținând hidratarea țesuturilor și stimulând producția de colagen, acidul hialuronic are proprietăți antiîmbătrânire.

Pe lângă beneficiile pentru frumusețe, sunt de menționat și beneficiile pentru sănătate ale acidului hialuronic. Substanța-miracol lubrifiază cartilajele și articulațiile, prevenind degradarea acestora și, în acest fel, osteoartrita. În plus, accelerează procesul de cicatrizare a leziunilor, calmând inflamația și favorizând regenerarea celulară.

Produse cosmetice cu acid hialuronic de la Gerovital

Gerovital vine cu o gamă variată de cosmetice care conțin acid hialuronic.

Crema antirid cu acid hialuronic are efect de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcției de barieră a pielii și de hidratare în profunzime. Crema asigură fermitatea pielii pe termen lung, acţionând împotriva degradării oxidative şi protejând lanţurile proteice de colagen şi elastină responsabile de elasticitatea tenului.

Fiolele cu acid hialuronic sunt recomandate în tratamente intensive de hidratare, de creștere a elasticității pielii și de diminuare a ridurilor. Fiolele pot fi folosite cu rezultate bune pentru fiecare tip de ten: tenului gras îi asigură hidratare, protecție, creșterea elasticității; tenului normal – hidratare și protecție; tenului uscat și celui matur – hidratare, regenerare, creșterea elasticității, efecte antirid.

Serul cu acid hialuronic de la Gerovital diminuează ridurile atât din interior și cât și de la suprafața pielii. Complexul de ingrediente din compoziția serului asigură hidratare intensă și acțiune antirid pentru toate tipurile de ten.

Despre beneficiile acidului hialuronic, această super moleculă pe care corpul nostru o stochează până la o anumită vârstă vom discuta la o nouă ediție a evenimentelor #poveștiurbane, întâlniri cu cititoarele Avantaje care au loc în fiecare lună la Veranda Mall, Starbucks Cafe.

VM-Logo---mall-de-zi-cu-zi---FINAL

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete