Ben Affleck și Jennifer Lopez, sărut pătimaș la aeroport

Pentru Ben Affleck și Jennifer Lopez, distanța face ca dragostea să devină și mai intensă. După ce și-au petrecut weekendul împreună în Los Angeles, California, Affleck, în vârstă de 49 de ani, a adus-o duminică pe Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, la aeroport pentru un zbor către Vancouver.

Cei doi s-au sărutat pasional înainte de a se despărți. O sursă a declarat pentru PEOPLE că este „dificil' pentru ei să stea separat unul de celălalt.

„Jennifer și Ben și-au petrecut weekendul împreună în LA. Au încă agenda de lucru intensă, dar își găsesc timp unul pentru celălalt ori de câte ori pot. De mai multe ori, Jennifer a zburat la Austin doar câteva ore înainte de a trebui să se întoarcă la filmări în Vancouver.

Este dificil pentru ei să fie despărțiți. O fac totuși să funcționeze. Sunt incredibil de fericiți când sunt împreună. E ca și cum distanța i-a făcut să-și aprecieze și mai mult relația', spune sursa.

*EXCLUSIVE* Ben Affleck and Jennifer Lopez pack on the PDA as her pilot waits ahead of a flight out of LASeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au logodit pentru prima dată în 2002, dar și-au amânat nunta din 2003, iar apoi s-au despărțit oficial în ianuarie 2004. Dragostea dintre ei s-a reaprins la începutul acestui an și au fost nedespărțiți de când au revenit oficial pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția, în septembrie.

În aceeași lună, o sursă a declarat pentru PEOPLE că cei doi așteaptă cu nerăbdare să se vadă mai mult, menționând că, deși au mult de lucru, ei „planifică să petreacă vacanțele împreună'.

„Amândoi vor avea o pauză. Pentru Jennifer, Crăciunul este doar despre copii. Îl face foarte special pentru ei. Îi place Crăciunul”, a declarat sursa pentru PEOPLE.

Insiderul a adăugat: „Anul acesta, va fi nevoie de mai multă planificare, deoarece Ben vrea să fie și cu copiii săi. Ei nu au luat încă nicio decizie pentru vacanță.'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete