Ben Affleck și Jennifer Lopez, sărut pătimaș la aeroport

Pentru Ben Affleck și Jennifer Lopez, distanța face ca dragostea să devină și mai intensă. După ce și-au petrecut weekendul împreună în Los Angeles, California, Affleck, în vârstă de 49 de ani, a adus-o duminică pe Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, la aeroport pentru un zbor către Vancouver.

Cei doi s-au sărutat pasional înainte de a se despărți. O sursă a declarat pentru PEOPLE că este „dificil' pentru ei să stea separat unul de celălalt.

„Jennifer și Ben și-au petrecut weekendul împreună în LA. Au încă agenda de lucru intensă, dar își găsesc timp unul pentru celălalt ori de câte ori pot. De mai multe ori, Jennifer a zburat la Austin doar câteva ore înainte de a trebui să se întoarcă la filmări în Vancouver.

Este dificil pentru ei să fie despărțiți. O fac totuși să funcționeze. Sunt incredibil de fericiți când sunt împreună. E ca și cum distanța i-a făcut să-și aprecieze și mai mult relația', spune sursa.

*EXCLUSIVE* Ben Affleck and Jennifer Lopez pack on the PDA as her pilot waits ahead of a flight out of LASeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au logodit pentru prima dată în 2002, dar și-au amânat nunta din 2003, iar apoi s-au despărțit oficial în ianuarie 2004. Dragostea dintre ei s-a reaprins la începutul acestui an și au fost nedespărțiți de când au revenit oficial pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția, în septembrie.

În aceeași lună, o sursă a declarat pentru PEOPLE că cei doi așteaptă cu nerăbdare să se vadă mai mult, menționând că, deși au mult de lucru, ei „planifică să petreacă vacanțele împreună'.

„Amândoi vor avea o pauză. Pentru Jennifer, Crăciunul este doar despre copii. Îl face foarte special pentru ei. Îi place Crăciunul”, a declarat sursa pentru PEOPLE.

Insiderul a adăugat: „Anul acesta, va fi nevoie de mai multă planificare, deoarece Ben vrea să fie și cu copiii săi. Ei nu au luat încă nicio decizie pentru vacanță.'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete