Copiii lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, pentru prima oară împreună

Cuplul Jennifer Lopez și Ben Affleck este cel mai mediatizat duo al momentului. Fiecare pas pe care îl fac cei doi este urmărit de camerele de filmat, în căutarea unui nou detaliu picant. Iar weekendul care a trecut a fost generos din acest punct de vedere.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat o decizie importantă weekendul care tocmai a trecut. Cei doi au hotărât să îi ducă pe gemenii artistei și pe băiatul lui Ben Affleck (din relația cu Jennifer Garner, alături de care mai are două fete – n.r.) să viziteze Universal Studios Hollywood. Este pentru prima oară când copiii celor doi se reunesc alături de părinții lor. Asta înseamnă – dacă mai era nevoie de vreo confirmare – că relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck este din ce în ce mai strânsă și că planuri mari se întrevăd la orizont.

După această escapadă, cei doi au fost surprinși în timpul unei plimbări la The Hamptoms, acolo unde artista are o proprietate impresionantă. Cei doi au fost foarte afectuoși unul cu celălalt, s-au strâns de mână și s-au sărutat.

Când au reluat legătura?

Cei doi au fost un cuplu mediatizat și în 2002, a existat chiar și o cerere în căsătorie cu un faimos inel cu diamant roz, însă aceasta nu s-a concretizat. La acea vreme, cei doi au anunțat că amână nunta din cauza atenției excesive a presei, ca în cele din urmă să renunțe de tot. Și atunci, la fel ca acum, artista nu a stat mult timp singură. La nici un an de la data la care ar fi trebuit să aibă loc marele eveniment, artista se căsătorea cu altcineva. Mai exact, cu Marc Anthony, faimosul cântăreț latino, care avea să devină tatăl gemenilor.

Într-un interviu din 2010, Jennifer explica faptul că „relația cu Ben a suferit din cauza asta (a atenției mediatice – n.r.). Ăsta a fost unul dintre motive. Nu voi da niciodată vina pe presă pentru tot, dar cu siguranță a jucat un rol în dinamica relației noastre.'

La aproape 20 de ani distanță, acest lucru – atenția mediatică – se întâmplă din nou, însă probabil experiența de viața a celor își va pune amprenta mai puternic asupra relației lor.

Citește și: Cântăreața Gwen Stefani s-a căsătorit în secret

Foto: 123profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete