Monica Davidescu: „Teama mea cea mai mare…”

Actrița Monica Davidescu a vorbit despre cea mai mare temere a ei, care are legătură cu tot ceea ce se întâmplă în lume.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea teatrală românească. Invitați în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, cei doi au acceptat provocarea unui test-fulger despre relația lor. Întrebat care este cea mai mare temere a Monicăi, soțul ei, Aurelian Temișan, a răspuns corect: Apocalipsa. Monica Davidescu a venit cu explicațiile de rigoare.

Mi-e teamă de dezastrele naturale care ar putea să șteargă de pe fața pământului o zonă. Am plecat în China, în 2005, și în avion derulau filmele. Eu am văzut Day After Tomorrow, în care înghețau elicopterele, avioanele. Era un frig la 16.000 de metri înălțime, unde eram, învelită cu pătura, și eu mă uitam la filmul ăla. Am zis, gata, eu trăiesc Apocalipsa, ăștia ne-au zis. N-am putut să dorm în cele 16 ore, pentru că mi-a rămas în minte acest film'.

Monica Davidescu, deranjată de cumpărăturile inutile ale soțului ei

O altă întrebare l-a vizat, de data aceasta, pe Aurelian Temișan. Se pare că artistul are o plăcere pentru cumpărarea lucrurilor pe care, apoi, nu le mai folosește. Iar acest fapt o enervează foarte tare pe partenera lui.

Trebuia să vină Dora să povestească despre cele două creme de șters tastatura. Două, pentru că erau la promoție'. Aurelian Temișan a glumit, în stilul lui caracteristic, și a zis: „Au fost două creme pentru că la mine tastatura e împărțită în două: tasta și tura.

Cea mai mare realizare a celor doi, care au o relație de 26 de ani, este fiica lor, Dora. Aurelian Temișan a scris de ziua acesteia de naștere un mesaj emoționant de ziua micuței, care a împlinit pe 7 noiembrie 11 ani.

Tatăl ei a scris:

1 (Monica) + 1 (eu) = 11 (Dora). Iubita noastră, să fii sănătoasă, iubită ești din belșug. Azi, acum 11 ani, tot duminică, m-ai făcut cel mai fericit bărbat de pe Planetă. Îți mulțumesc Monica și mă rog să îmbătrânim îmbrăcați în aceste sentimente de neexplicat. La mulți ani, Dora!'

Monica DavidescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Maia Morgenstern, despre infectarea cu Covid-19

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete