Bani frumosi, un sef grozav…… Ce vrei mai mult?

Pentru tine, mersul la serviciu inseamna doar obligatia de a te trezi de dimineata? Atunci afla ca exista si locuri de munca placute si stimulante.

Dupa ce, timp de decenii, am considerat ca un serviciu bun trebuie sa ofere siguranta, am ajuns sa credem ca principala lui calitate ar trebui sa fie un salariu mare. In ultima vreme insa, ne-am dat seama ca asta nu e de ajuns: la serviciu mai trebuie sa te simti bine si sa fii apreciata de catre sef.

Cele mai pretuite locuri de munca presupun o ambianta calda si stimulatoare, care iti ofera si alte avantaje decat cele prevazute de litera legii. Orice angajat apreciaza o atmosfera deschisa, prietenoasa, unde i se arata incredere.

 

Echilibrul perfect
O companie care se respecta va oferi un program de lucru care sa le permita angajatilor sa mentina echilibrul intre serviciu si viata personala.
Asta include posibilitatea de a munci cu jumatate de norma, de a avea un program flexibil, de a-ti lua concediu de maternitate sau, de ce nu, de paternitate etc.

Unii angajatori si-au dat seama ca, daca vor cea mai buna persoana pe un anume post, trebuie sa-i ofere stimulente, astfel incat acea persoana sa vina – si sa ramana – sa lucreze pentru ei.
Aceste stimulente nu trebuie sa fie neaparat bani in plus, ci, pur si simplu, orare flexibile de munca sau alte avantaje.

Destule companii se gandesc mai ales la aspectele materiale si ofera angajatilor un pachet de beneficii cat se poate de consistent care cuprinde masina de serviciu, masa de pranz, plata telefoanelor mobile, plata celui de-al 13-lea salariu, asigurari de viata ori plata serviciilor medicale.
Evident, fiecare dintre aceste avantaje iti usureaza existenta, numai ca, in unele cazuri, ai prefera sa nu ti se asigure pranzul, ci posibilitatea de a-ti supraveghea copiii la lectii sau la plecarea la scoala, de exemplu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera