(P) Bangkok, agitatul oraș al îngerilor

Thailanda

Fascinant, atipic și plin de lumini, Bangkok este un melanj armonios de istorie, modernitate și peisaje. Capitala Thailandei este locul unde ai impresia că în fiecare zi se întâmplă ceva nou, dar și cea mai bună destinație dacă tânjești după masaje tradiționale.

Piețele plutitoare, simbolul orașului

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să mergi la piață în barcă? În Bangkok te poți bucura de o plimbare la primele ore ale dimineații și în același timp să cumperi și cele trebuincioase pentru prima masă a zilei. Fructe, legume, pește proaspăt ba chiar și suveniruri, pe toate le găsești în piețele plutitoare din oraș, iar prețurile nu sunt deloc mari. Dacă ai impresia că te scufunzi, chiar așa și este, pentru că anual orașul este inundat cu câțiva centimentri în plus. Însă acest lucru nu reprezintă o problemă pentru miile de turiști care ajung în minunantul oraș thailandez.

Orașul cu peste 400 de temple

Probabil că în niciun alt loc din lume, nu vei simți atât de multe energii. Spiritualitatea joacă un rol foarte important în viețile thailandezilor, iar orașul superaglomerat este flancat de mai mult de 400 de temple închinate lui Budha. Construcțiile sunt fascinante, arhitectura este unică, iar mirosul este sublim. Cel mai cunoscut dintre edificiile de cult este cu siguranță Wat Phra Kaeo- Templul de Smarald al lui Buddha care se află în incinta celui mai somptuos complex din oraș- Marele Palat.

Cel mai bun sfat pe care îl poți primi este să vizitezi templele budiste la asfințit. Lumina caldă a astrului îmbracă edificiile în culori nemaivăzute, este un sentiment necunoscut de bucurie, emoție și fascinație.

Raiul iubitorilor de cumpărături

Bețișoare parfumate, uleiuri de masaj, parfumuri, condimente sau eșarfe, iar lista poate continua la nesfârșit… sunt doar câteva dintre obiectele pe care le poți achiziționa la prețuri foarte mici din Paragon, cel mai mare mall de pe continent.

de Mădălina Isar

Sejur Thailanda

Hotel Dream Bangkok 4*- de la 1430 euro/persoana, 8 nopti de cazare fara masa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031.226.33.25

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber