Bali Bey și-a găsit jumătatea!

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen

Frumos, fermecător, sexy, atrăgător… dar cuvintele nu sunt de ajuns pentru a-l descrie pe șarmantul actor din Suleyman. Din păcate, admiratoarele din România trebuie să afle și ele: Bali Bey și-a găsit jumătatea!

De la Bali Bey din Suleyman la logodnic statornic

Burak Ozcivit îndrăgitul actor pe care noi îl știm din Suleyman și Dragoste Infinită s-a logodit cu iubita lui cu care avea deja o relație de 3 ani. Burak este unul dintre cei mai atrăgători actori ai Turciei, un capricorn veritabil născut pe 24 decembrie 1984 în Istanbul.

Aleasa lui este Fahriye Evcen una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia, iar relația dintre cei doi se pare că s-a înfiripat în timpul filmărilor la serialul Lovebird unde amândoi au fost cât se poate de credibili în rolul de îndrăgostiți.

Până să o cunoască pe frumoasa actriță, Burak a avut a relație de lungă durată cu un top model, fiica unui magnat turc, dar presa turcă a relatat pe larg relația cu năbădăi plină de gelozii și despărțiri dintre cei d

oi amorezi. La vremea respectivă, Burak spunea despre iubita lui că este femeia pe care a visat-o dintotdeauna, dragostea vieții lui. La niciun an de la această declarație a întâlnit-o pe Fahriye, iar destinul lui a luat o altă întorsătură.

Îndrăgostit de fotbal, logodnică și actorie

Fahriye Evcen s-a născut pe 4 iunie 1986 în Germania, dar a terminat Facultatea de Istorie în Istanbul. Vorbește fluent turcă, germană, spaniolă și engleză. Burak și Fahriye s-au logodit cu o zi înainte ca actorul să împlinească 33 de ani, pe 23 decembrie 2016, iar poza pe care au pus-o pe rețelele de socializare a strâns mii de aprecieri.

Pentru că rolul din Suleyman Magnificul i-a adus recunoaștere, faimă și prestigiu la nivel international, Burak Ozcivit și-a deschis în 2014 propriul restaurant în Istanbul, pe care l-a denumit Balibey Doner.

Pentru a vedea cum arată iubita actorului deschide galeria foto de mai sus!

Florentina Mușat

foto: facebook/Burak Ozcivit și Fahriye Evcen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete