Bagaj pentru plajă. Ce pui în geantă atunci când mergi la mare cu un copil mic?

Vara este în toi, iar concediile sunt în plină desfășurare. Mulți părinți aleg să își petreacă momente memorabile la mare, mai ales că o cură heliomarină este extrem de benefică, mai ales pentru cei mici. Dar ce trebuie pus în bagaj atunci când mergi la plajă cu un bebeluș sau un copil mic?

Este timpul să simplifici și să împachetezi doar lucrurile esențiale pentru plaja cu copii mici. Dacă mergi la plajă cu un bebeluș sau cu un copil mic, nu ai nevoie de o tonă de lucruri, ci de lucrurile NECESARE.

Bagaj pentru plajă pentru un copil mic

S-ar putea să fi tentat să pui în geantă lucruri care nu sunt neapărat necesare copiilor mici (și bebelușilor). Nu te chinui să cari cu tine un echipament imens. Iată o listă ideală pentru a eficientiza bagajul celor mici atunci când mergeți la plajă.

Prosoape de plajă cu glugă (Poncho) pentru copii. Acestea sunt diferite de un prosop de baie cu glugă și acestea nu vor cădea atunci când copiii se plimbă. Asta înseamnă un lucru mai puțin de cărat și vor elibera spațiu în geanta de plajă!

Protecție solară pentru copii cu factor de protecție 50+. În urma unor cercetări amănunțite, medicii dermatologi recomandă cremele organice, fără parfum, alcool sau alți iritanți. Pe piață se găsesc o mulțime de variante care intră foarte ușor în piele și sunt rezistente la apă. În orice caz, periodic se recomandă reaplicarea protecției și evident purtarea pălăriilor de plajă.

Jucării de plajă. Plaja este deja stimulantă pentru copiii mici, așa că atunci când duci copilul mic la plajă, nu trebuie să îți faci prea multe bagaje! O găletușă și câteva accesorii sunt suficiente.

Pudră de talc. Un mic truc pentru plajă este să pui în bagaj pudră de talc. Aceasta îndepărtează cu ușurință nisipul de pe piele. Tot ce trebuie să faci este să pui pudră pe piele acolo unde este nisip și apoi să o ștergi. Pudra va ajuta nisipul să cadă ușor cu un efort minim. Aceasta este una dintre cele mai bune idei de plajă pentru copii mici și atunci când aduci un bebeluș la plajă.

Geantă frigorifică. Nu putem merge la plajă fără multă apă rece pentru a ne menține hidratați. De asemenea, nu putem merge niciodată nicăieri fără grămezi de gustări, de aceea este foarte important să ai o geantă frigorifică ușor de transportat. Ideale sunt cele care se pot purta ca un rucsac, iar atunci când este golit se pliază extrem de bine, astfel încât să nu ocupe mult spațiu.

Vacanță minunată și sănătoasă!

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber