Avertismentul pe care Ionela Prodan l-a făcut înainte de a muri despre Laurențiu Reghecampf: „Vă divulg un mare secret”

Toni Antohi, văduvul Ionelei Prodan, a dezvăluit ce a spus regretata interpretă de muzică populară înainte de a muri despre Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan susține că nu s-ar fi ajuns aici dacă mama ei trăia.

Toni Antohi a dezvăluit că Ionela Prodana a avertizat-o pe fiica sa, Anamaria, în privința lui Laurențiu Reghecampf. Situația între antrenor și încă soția lui a scăpat de sub control, mai ales după ce s-au bătut în Snagov.

„Când vine vorba de Laurențiu Reghecampf, Anamaria a primit sfatul, și vă divulg un mare secret, de la Ionela. Ionela i-a spus ei: atenție, el nu e ceea ce pare', a dezvăluit Toni Antohi, văduvul Ionelei Prodan, cel care a și asistat la discuție, potrivit Fanatik.

„Ionela i-a spus așa Anamariei: `El vrea să se căsătorească cu tine – sau, că nu mai știu exact, erau deja căsătoriți – deci i-a zis că s-a căsătorit cu tine pentru că te chemă Anamaria și ești fiica Ionelei Prodan, pentru nume.

Altfel nu s-ar fi întâmplat`. Iar comportamentul lui din ultima vreme demonstrează că așa a fost, că Ionela a avut dreptate', a mai spus Toni Antohi.

„De fiecare dată când Anamaria se certa cu Ionela – se certau și să împăcau destul de des, ca mamă și fiică – pe mine mă suna Anamaria. Nu îi dădeam sfaturi, eu interveneam să împac părțile, eram negociatorul. Și reușeam, pentru că Ionela era impulsivă pe moment, după aceea îi trecea, își cerea scuze. Dacă îi cereai cămașa de pe ea o dădea, așa era de generoasă, nu exista să refuze', a spus, zâmbind, Toni Antohi.

Anamaria Prodan consideră că numai Ionela Prodan ar fi putut să aplaneze conflictul dintre ea și Laurențiu Reghecampf. „Dacă mama trăia, nu s-ar fi întâmplat nimic, pentru că ea l-a ținut…’, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik. „Soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan este cea pe care o vedeți în spatele meu. Vedeți ce vine după mine, ceva minunat care să ducă mai departe numele’, a declarat impresara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete