Diana Matei a rămas însărcinată cu tripleti, însă a fost nevoită să întrerupă sarcina: „Munceam foarte mult, îmi era greu”

Diana Matei, care la fiecare apariție are zâmbetul pe buze, a povestit despre o perioadă mai dureroasă din viața ei. Vedeta, care e căsătorită cu lăutarul Marian Cleante, a pierdut în urmă cu ani de zile o sarcină cu tripleți.

„După ce l-am născut pe Ianis, la șase luni am rămas însărcinată cu tripleti, natural. Nu am putut să țin sarcina. Nu a fost posibil din punct de vedere medical. Noi ne-am gândit atunci cât de frumos ar fi să mai facem un copil. Și imediat a venit această informație. Î

nsă, nu s-a întâmplat și am suferit foarte tare. Eram într-o perioadă în care munceam foarte mult și îmi era foarte greu. Am încercat să țin sarcina și nu am putut. Doctorul mi-a spus să fac întrerupere de sarcină și am ascultat medicul, fiindcă a fost foarte riscant.”, a declarat Diana Matei, in cadrul unui podcast, conform Spynews.

diana-matei-sarcina-tripleti-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vedeta a suferit mult, însă a fost susținută de cei dragi, de medicul ei. „Am spus că mai bine mă opresc. Dacă ar veni un copil ar fi primit cu mare drag. Un copil este o binecuvântare uriașă. Copilul vine la pachet cu mult noroc și cu multă fericire', a mai adăugat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete