Averea iubitului Andreei Marin. Câte proprietăți are Adrian Brâncoveanu, care lucrează la Ministerul Afacerilor Externe

Andreea Marin se iubește de mai mulți ani de zile cu Adrian Brâncoveanu. Ea e cunoscută publicului larg, însă el nu face parte din showbiz. Se știe că aceasta lucrează la Ministerul Afacerilor Externe, iar acum libertatea.ro a obținut declarația acestuia de avere din 2019, se știe ce bunuri deține.

Vedeta și partenerul s-au cunoscut pe vremea când el era concul în Tripoli, capitala Libiei. Timp de trei ani de zile au trăit o iubere la distanță, însă de ceva vreme Adrian Brâncoveanu a revenit în România, a început o viață alături de Andreea Marin.

E angajat al Ministerul Afacerilor Externe. În declarația de avere, el a notat proprietățile pe care le deține, tot ce are pe numele lui. Astfel, iubitul Andreei Marin, în 2019, nu deținea niciun teren, nici în București, dar nici în vreo altă zonă din România. În ceea ce privește clădirile, Adrian Brâncoveanu se pare că deține două proprietăți în București, o locuință de peste 100 de mp achiziționată în 2014 și alta mai mică, de aproape 30 de mp, cumpărată în 2015, notează Libertatea.

La categoria bunuri mobile din declarația de avere făcută publică în 2019, iubitul Andreei Marin a trecut mașina pe care o deține, un autoturism marca Lexus dobândit în anul 2016, un motociclu marca Suzuki cumpărat în 2011 și altul BMW din 1991.

iubitul-andreei-marin-avere-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Se căsătoresc Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu?

Andreea Marin a spus într-un interviu pentru OK! Magazine că nu simte să facă acum acest pas cu Adrian Brâncoveanu, însă se consideră o famile în adevăratul sens al cuvântului. „Nu ştiu cum va fi pe viitor, deocamdată noi suntem ca o familie, nu ne lipseşte absolut nimic. Poate că există situaţii în care oamenii îşi fac probleme atunci când nu există o legalizare. Eu, însă, sunt un om cu experienţă de viaţă mai dificilă, din acest punct de vedere, şi ştiu foarte bine că se poate să ai un act şi asta să nu lege două persoane, să nu le facă mai bune împreună, să nu însemne neapărat fericire. Şi atunci pentru mine nu mai e important acest lucru, ci starea de fapt şi ceea ce reuşesc să clădească cei doi prin susţinere reciprocă şi prin dragoste, pur şi simplu.’, a declarat ea.

Locuind acum în țară, fiind foarte mult împreună, Adrian Brâncoveanu o susține mult pe vedetă atât în viața personală, cât și în carieră. „În primul rând, el a venit cu un suflu nou, cu un umor pe care nu-l cunoşteam şi cu puterea de-a mă susţine – nu sunt genul de femeie care a cunoscut susţinerea, ci mai degrabă una care îi susţinea pe ceilalţi. Acum simt şi eu ce înseamnă această frumoasă susţinere a partenerului de viaţă în toate şi contează foarte mult. Pentru mine, e ceva cu totul nou, ceva ce am aflat la 44 de ani pentru prima dată.’, a încheiat Andreea Marin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete