Alina Sorescu, dată în judecată de Alexandru Ciucu. Designerul se luptă pentru custodia fetelor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Din nefericire, au existat foarte multe zvonuri privind neînțelegerile dintre ei, ba chiar despre un divorț.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au refuzat să discute acest subiect, ba chiar au negat faptul că relația lor a ajuns la final. Singura declarație oferită de designer în urmă cu un an a fost după apariția sa alături de o misterioasă doamnă. Acesta a susținut la acea vreme că ei sunt foarte fericiți și căsnicia lor nu se va destrăma.

sorescu ciucuu (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public.

Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime’, a spus Alexandru Ciucu.

Deși zvonurile despre separare au fost multă vreme în mediul online, cei doi au apărut împreună peste tot și nu părea că ar fi ceva putred în viața lor. Ei bine, potrivit Spynews, Alexandru Ciucu a depus o cerere la tribunal prin care îi cere soției sale posibilitatea de a-și vedea fetele mai des decât o face. Acest lucru apare în mod public pe portalul instanțelor de judecată.

Se pare că procesul este unul de durată și din moment ce au ajuns la tribunal, despărțirea nu ar fi tocmai amiabilă. În caz contrar, totul s-ar fi încheiat la notar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete