Averea Andreei Marin. Declarații despre banii și bunurile pe care le are: „Am avut perioade când am câștigat bine, apoi perioade când mi-a fost greu”

În vârstă de 48 de ani, Andreea Marin și-a dedicat 30 de ani din viața ei televiziunii. Nu îi pare rău că a luat-o pe acest drum, a avut și are în continuare multe reușite profesionale. În ceea ce privește averea pe care a obținut-o din meseria ei, vedeta a discretă.

Întrebată de Cristina Șișcanu în emisiunea ei de la Metropola TV: „La cât îți estimezi propria avere? Depășește un milion de euro?', Andreea Marin a spus: „Nu aș numi-o avere. Am casă, am mașină, am banii să călătoresc fără exagerări, nu îmi plac excesele de niciun fel, sunt un om cu picioarele pe pământ, echilibrat și încerc să fac tot ce pot pentru ca fiica mea să aibă un viitor.

Nu mi-aș permite să o dau la orice școală, oricât de scumpă. Nu, recunosc. E un efort continuu gândindu-mă la viitorul ei și la facultatea care se apropie. Am început să mă interesez', a explicat vedeta.

„Dar ai făcut investiții imobiliare?', a mai întrebat-o Cristina Șișcanu. „Da, există și casa noastră de la țară. La un moment dat poate fi vândută, dacă e să o privești ca pe o investiție pentru a reinvesti banii în altceva', a mai declarat ea.

andreea-marin-bani-avere-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Andreea Marin a spus că nu a câștigat din televiziune mulți bani, a aflat că dacă ar fi lucrat în altă țară în același domeniu ar fi primit mai mult. „Am să-l citez pe Valeriu Lazarov, care era un producător de televiziune nu doar aici, ci mai ales în străinătate, care mi-a spus: «Andreea, îmi pare rău. Te-ai născut în țara nepotrivită. Dacă făcând fix același lucru erai într-una din celelalte țări aveai de minim 10-20 de ori mai mult. Acum depinde și unde te naști».

Poate că da. (n.r. – ar fi putut câștiga mai mult). Dar eu cred că Dumnezeu le potrivește așa cum trebuie ele să fie. N-am de ce a mă plânge. Am avut perioade când am câștigat bine, perioade când mi-a fost greu. Eu mă mulțumesc și cu puțin, căci am trecut și prin momente grele în viață. Știu să trăiesc și cu mult, știu să trăiesc și cu puțin. Cu foarte mult nu știu, nu am avut momente când să arunc cu banii pe fereastră', a încheiat ea.

Andreea Marin are o fiică din relația cu Ștefan Bănicăr jr., iar în prezent se iubește cu Adrian Brâncoveanu, fost consul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete