Aventuri inimaginabile în aer, pe mare și pe uscat

Aventuri inimaginabile în aer, pe mare și pe uscat: luați-vă familia și prietenii și, atunci când vă aflați în Dubai, alegeți o experiență completă de safari, o plimbare unică cu balonul cu aer cald și singurul tur cu barca pe care o puteti conduce voi. Visezi să ai o experiență autentică? The Hero Experiences Group este biletul tău către amintiri uimitoare.

Platinum Heritage este cea mai importantă companie de safari eco-lux din Dubai. Safariurile lor premiate oferă oaspeților experiențe sustenabile și unice în inima deșertului Dubai. Puteți experimenta Heritage Collection și vă aventurați înapoi într-o epocă apusă pentru a descoperi moștenirea Dubaiului. Bucurați-vă de plimbări în fauna sălbatică alături de ghizii specialiști în conservare, aflați fiind în Land Roverele de epocă din seria I și II, explorați Dubai Desert Conservation Reserve și observați fauna sălbatică nativă. Traversează deșertul pe cămile, urmărește spectacole cu șoimi și spectacole interactive cu păsări de pradă, vizitează tabere tradiționale de beduini, bucură-te de bucătăria emirateană și de divertisment cultural sau stai peste noapte în locuințe de piatră.

Cu Platinum Collection, veți descoperi Dubai Desert Conservation Reserve într-o luxoasă și elegantă plimbare prin fauna sălbatică. Plimbarea cu Range Rover vă va oferi priveliștea faunei native, cum ar fi oryxul și gazelele arabe, și puteți afla despre fauna și flora deșertului de la ghizi experimentați. Ajungeți în locații îndepărtate din deșert, bucurați-vă de plimbări cu cămile la apus, luați masa la tabere exclusiviste în deșert, savurați bucătăria de 5 stele realizată de bucătari gourmet și lăsați-vă impresionat de șoimi și de un divertisment de clasă mondială. Trebuie să încercați Overland Safaris, concepute pentru tipurile de exploratori care tânjesc după aventuri în afara zonelor obișnuite. Dubai Overland Safaris oferă experiențe pline de acțiune în aer liber în Emiratele Arabe Unite. Explorați Munții Hajar, nisipurile curate ale deșertului și descoperiți locuri fabuloase mai puțin cunoscute, totul dintr-un Land Rover Defender clasic.

Balloon Adventures Dubai

Viața este prea scurtă pentru a fi petrecută cu picioarele pe pământ. Prinde următoarea aventură care plutește în drumul tău și alătură-te unei experiențe de neuitat cu balonul cu aer cald la răsărit. Fiind cea mai longevivă companie de baloane cu aer cald din Dubai, cu piloți cu experiență mondială, aventurile nu sunt doar memorabile, ci și extrem de sigure.

Bucurați-vă de un zbor senin deasupra deșertului Dubai, urmărind un răsărit uluitor și observați fauna sălbatică nativă în dunele de dedesubt. Răsfățați-vă cu un mic dejun gourmet după o călătorie în natură, în deșert. Personalizați-vă experiența cu un charter privat pentru a vă bucura de un spectacol cu un șoim aflat în timpul zborului. Aventurile sunt nesfârșite, iar amintirile de neuitat. Balloon Adventures Dubai – balonul cu aer cald zboară la 4.000 de metri deasupra deșertului Dubai în timpul răsăritului. Cu fundalul munților Hajar și oportunitatea de a observa cămile rătăcitoare și oryx arab în deșert, acesta este cel mai unic mod de a experimenta deșertul. Pe măsură ce răsăritul aruncă diferite nuanțe în deșert, priveliștile și oportunitățile de fotografiere sunt spectaculoase! După zborul cu balonul cu aer cald Balloon Adventures Dubai, oaspeții sunt duși în deșert, într-un cadru autentic, în Land Rover vintage, pentru a se bucura de un mic dejun tip bufet bogat, cu mâncăruri gourmet din bucătăria locală și internațională. Aceasta este o experiență odată în viață și o activitate pe care trebuie să o pui listă atunci cân îți planifici vacanța în Dubai.

HERO OdySea

HERO OdySea este singurul tur cu barca în regim self-drive din Dubai și oferă oamenilor șansa de a-și conduce propria barcă. Fără licență de ambarcațiune sau experiență anterioară necesară, oaspeții devin căpitan pentru ziua respectivă și ajung să cucerească oceanul. Bărcile HERO ating viteze de până la 50 km/h și oferă o modalitate interesantă de a explora coasta Dubaiului.

Cu opriri pe drum la repere celebre precum Burj Al Arab și Atlantis, The Palm, aceste excursii cu barca cu ghid sunt o modalitate excelentă de a face fotografii emblematice și de a afla mai multe despre Dubaiul modern. Atingeți viteze de peste 50 km/h cu aceste bărci HERO distractive, agile și rapide, sigure pentru întreaga familie. Bărcile HERO au fost proiectate având în vedere caracterul practic și estetic – dar, cel mai important : sunt foarte distractive!

Foto: Dubai Tourism

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vacanta