Atac subtil între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Faptul că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt într-o continuă contradicție nu mai este un secret pentru nimeni, iar cele două nu ratează nicio ocazie pentru a se ataca reciproc.

Pe parcursul emisiunii în care au fost prezente, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au făcut deliciul publicului, cele două având mai tot timpul păreri diferite. Chiar dacă emisiunea a luat sfârșit, înțepăturile între cele două nu s-au terminat.

Atac subtil între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

De această dată, discuțiile în contradictoriu au fost duse pe tema machiajului, potrivit cancan.ro. Mai exact, Mihaela Rădulescu a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care susține că nu este de acord cu campania în care vedetele își arată fața fără pic de machiaj, în timp ce Andreea Marin s-a pozat în halat și fără make-up.

Mihaela Rădulescu consdieră că femeile trecute de 20 de ani nu ar trebui să se afișeze în public fără machiaj.  “Nimeni nu e perfect, însă cu o stare de spirit bună, cu un machiaj grozav, cu un păr sănătos şi cu câteva diamante poţi arăta senzaţional. Întotdeauna cu machiaj. Dacă nu aveţi sub 20 de ani, atunci opriţi această prostie cu no make-up”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul de socializare.

La polul opus, Andreea Marin susține naturalețea și nu se teme să le arate celor din jur cum arată ea în realitate.

“Fără filtre, efecte sau machiaj, suntem diferite. Dar lăsam să iasă la lumină frumusețea reală din noi. Nu trebuie să ne ferim să fim noi înșine. Cei dragi cel puțin, prietenii adevărați, așa ne cunosc, ața ne iubesc. Și e de ajuns. Fără măști și “decorațiuni” suplimentare, atunci când simțim. Oamenii buni din jurul nostru ne vor doar sănătoase și în echilibru”, a scris Andreea Marin într-o postare pe o rețea de socializare.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu.

Foto: facebook

Citește și:

Andreea Marin s-a pozat fără pic de machiaj. Uite cum arată vedeta

Ce mănâncă Mihaela Rădulescu la micul dejun pentru arată atât de bine

Mihaela Rădulescu: ‘Felix nu a leșinat în timpul zborului…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete