Astrologii au decis: iată care e cea mai puternică zodie

care e cea mai puternica zodie

Cu o uimitoare rezistență la presiuni de tot felul, cu abilitatea de a ieși cu bine din situații dintre cele mai complicate, Scorpionul este cea mai puternică zodie. Și nu doar din aceste motive. Astrele i-au înzestrat pe Scorpioni cu atâtea calități încât uneori îți vine să spui că sunt perfecți. Aproape perfecți…

Metaforic vorbind, un Scorpion mai degrabă s-ar sinucide decât să fie un învins. Atât de stăpân este pe propriul destin. Însă nu prea ajunge des în situația aceasta pentru că, indiferent de greutăți și provocări, găsește o modalitate de a se ridica și merge mai departe. Atuul Scorpionului este o inegalabilă forță emoțională și un autocontrol desăvârșit, constant, incapabil de a fi destabilizat de ceva.

Dacă vei avea nevoie vreodată de o evaluare completă și sinceră – de-a dreptul crudă, tranșantă – să nu te îndoiești că n-o vei primi de la un Scorpion. Îți va spune adevărul în față indiferent cât de tare te va durea. Oamenii greșesc catalogându-i pe Scorpioni ca fiind nepoliticoși. Nici vorbă de așa ceva! Ei sunt pur și simplu cinstiți, iar onestitatea face parte din ADN-ul lor. Ca de altfel și ambiția și perseverența. Dacă un Scorpion va vrea să ajungă pe lună, negreșit că va ajunge acolo.

Nu intra în luptă cu un Scorpion pentru că te face KO

Nativii acestei zodii sunt înzestrați cu o calitate pe care dacă am avea-o toți, ar fi mare lucru: le funcționează instinctul și intuiția ireproșabil, iar asta îi ajută să ia deciziile corecte fix la momentul oportun. Nimeni nu se va putea ascunde de un Scorpion și nici nu îl va putea minți. Știi de ce? Pentru că îi poate citi pe oameni ca pe niște cărți deschise și poate „mirosi' o minciună de la kilometri! Pentru că îți poate intra cu ușurință în minte și în inimă, speculându-ți slăbiciunile. Ceea ce invers nu va reuși nimeni, niciodată.

Puterea Scorpionului stă în inteligența și în curajul lui de a duce lucrurile la nivelul următor. Pentru că ei înțeleg lucrurile în profunzime, nu doar la suprafață, și pentru că întotdeauna se bazează pe propriile forțe. Sunt buni observatori, înțeleg rapid situațiile, elaborează aproape instantaneu strategiile și acționează în consecință cu maximă precizie. Dacă vei avea curiozitatea să cauți cărei zodii au aparținut cei mai faimoși lideri militari ai lumii, nu o să fie o surpriză faptul că cei mai mulți dintre ei erau Scorpioni…

foto: Shutterstock

Citeste și:

Cele mai periculoase femei în funcție de zodie! Să nu le superi

Cât de repede te îndrăgostești în funcție de zodie?

Cei mai geloși bărbați în funcție de zodie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop