Cele mai periculoase femei în funcție de zodie! Să nu le superi

Care sunt zodiile de femei de care ar trebui să te ferești. Cele mai periculoase femei în funcție de zodia în care s-au născut.

Dacă vrei să îți fie bine ar fi indicat să nu le superi pe nativele acestor trei semne din horoscop. Sunt rele și vor profita de orice ocazie pentru a te pune la punct.

Cele mai periculoase femei în funcție de zodie: Femeia Fecioară


Femeia născută în zodia Fecioarei este critică și pisăloagă. Găsește mereu nod în papură, se enervează repede și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume fără pic de diplomație și tact. Fecioara face obsesii pentru tot felul de mărunțișuri, e tipicară și pune mare preț pe ordine și disciplină. Dacă o calci pe nervi, pregătește-te de ce e mai rău.

Femeia Fecioară are momente când este foarte răutăcioasă și momente când are o blândețe iesită din comun.

Cele mai periculoase femei în funcție de zodie: Femeia Scorpion

Scorpionul nu uită și nu iartă! Femeia din această zodie caută să se răzbune chiar și pentru cel mai mărunt motiv. Pentru ea nu există cuvântul compromis.

Femeia Scorpion e manipulatoare și de multe ori apelează la șantaj pentru a obține ce își dorește. E pusă pe scandal și cel mai mult îi place să își umilească interlocutorul. Vrea să câștige toate bătăliile pe care le duce, își dorește să iasă învingătoare din toate discuțiile pe care le poartă.

Vezi pe WOWbiz.ro care sunt cele mai periculoase femei în funcție de zodia în care s-au născut. Avem detalii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop