Așa cu siguranță nu ai văzut-o niciodată! Fotografiile cu care Andreea Marin și-a uimit fanii: “M-am întors la… “

Vezi pozele

La început de an, Andreea Marin se bucură de o vacanță de vis în Bali, prilej cu care a decis că este momentul să încerce experiențe noi. Așa cu siguranță nu ai văzut-o niciodată! Fotografiile cu care Andreea Marin și-a uimit fanii.

Obișnuiește să își țină la curent prietenii virtuali cu tot ceea ce face, iar de această dată, Andreea Marin le-a împărtășit acestora una dintre experiențele pe care le-a trăit în Bali.

Așa cu siguranță nu ai văzut-o niciodată! Fotografiile cu care Andreea Marin și-a uimit fanii

Într-o postare pe contul de instagram, vedeta a povestit că a început anul cu dreptul și că vacanța în care se află a ajutat-o să își recapete echilibrul și să aibă mai multă grijă de ea. Mai mult decât atât, Andreea Marin a postat fotografii din timpul unei lecții de aerial yoga, ipostază în care nu a mai fost văzută până în prezent.

“O experiență extraordinară trăită azi, în Bali, și știți că nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place să exagerez în niciun chip. (…)  La 8, începem ziua cu yoga, dar azi am ales să începem la 7 cu o nouă încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga.  Am început anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grijă mai mult de echilibrul minte, trup și suflet, cu mintea deschisă spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajuta sănătatea, sufletul, spiritul.”, a transmis Andreea Marin prin intermediul unui mesaj postat pe contul de instagram.

Cum slăbește Andreea Marin după sărbători?

De obicei este foarte atentă la alimentație, dar, după cum chiar ea a mărturisit, în luna decembrie și-a dorit să uite puțin de restricții și să se bucure de bunătățile tradiționale. Vacanța în Bali nu reprezintă pentru Andreea Marin doar o ocazie perfectă pentru a se relaxa, ci și o modalitate de a-și detoxifia organismul și de a slăbi după sărbători.

“Am văzut un documentar de curând relevant. Filmul mi-a aprofundat cunoștințe temeinice și m-a determinat să îmi schimb obiceiurile alimentare greșite, după un decembrie în care, asumat, m-am bucurat de tot ce e mai gustos în bucătăria noastră tradițională, mai ales de sărbători. Eram obosită după un an în care am muncit mult și mi-am dorit să nu mai pun presiune pe mine, să mă bucur de un timp fără restricții, știind însă diferența dintre “excepție” și “exces”. Pe termen scurt, e admisibil, dar nu pe termen lung, pentru balanța corectă a sănătății noastre. Dieta naturală de aici m-a ajutat mult: am renunțat la carne fără probleme, la pâine, am redus carbohidrații și dulciurile (fructele parfumate de aici sunt un univers culinar fascinant oricum). M-am întors la… mine însămi!”, a scris vedeta.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Marin.

Foto: facebook

Citește și:

Andreea Bănică a trecut pragul medicului estetician. Ce operație și-a făcut artista?

Ziua de naștere a lui Kate Middleton, eclipsată de scandalul stârnit de ducii de Sussex. Ce mesaj i-au transmis Meghan Markle și prințul Harry ducesei?

Justin Bieber suferă de o boală „momentan incurabilă'. „Mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete