Așa cu siguranță nu ai văzut-o niciodată! Fotografiile cu care Andreea Marin și-a uimit fanii: “M-am întors la… “

Fotografiile cu care Andreea Marin și-a uimit fanii

La început de an, Andreea Marin se bucură de o vacanță de vis în Bali, prilej cu care a decis că este momentul să încerce experiențe noi. Așa cu siguranță nu ai văzut-o niciodată! Fotografiile cu care Andreea Marin și-a uimit fanii.

Obișnuiește să își țină la curent prietenii virtuali cu tot ceea ce face, iar de această dată, Andreea Marin le-a împărtășit acestora una dintre experiențele pe care le-a trăit în Bali.

Așa cu siguranță nu ai văzut-o niciodată! Fotografiile cu care Andreea Marin și-a uimit fanii

Într-o postare pe contul de instagram, vedeta a povestit că a început anul cu dreptul și că vacanța în care se află a ajutat-o să își recapete echilibrul și să aibă mai multă grijă de ea. Mai mult decât atât, Andreea Marin a postat fotografii din timpul unei lecții de aerial yoga, ipostază în care nu a mai fost văzută până în prezent.

“O experiență extraordinară trăită azi, în Bali, și știți că nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place să exagerez în niciun chip. (…)  La 8, începem ziua cu yoga, dar azi am ales să începem la 7 cu o nouă încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga.  Am început anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grijă mai mult de echilibrul minte, trup și suflet, cu mintea deschisă spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajuta sănătatea, sufletul, spiritul.”, a transmis Andreea Marin prin intermediul unui mesaj postat pe contul de instagram.

Cum slăbește Andreea Marin după sărbători?

De obicei este foarte atentă la alimentație, dar, după cum chiar ea a mărturisit, în luna decembrie și-a dorit să uite puțin de restricții și să se bucure de bunătățile tradiționale. Vacanța în Bali nu reprezintă pentru Andreea Marin doar o ocazie perfectă pentru a se relaxa, ci și o modalitate de a-și detoxifia organismul și de a slăbi după sărbători.

“Am văzut un documentar de curând relevant. Filmul mi-a aprofundat cunoștințe temeinice și m-a determinat să îmi schimb obiceiurile alimentare greșite, după un decembrie în care, asumat, m-am bucurat de tot ce e mai gustos în bucătăria noastră tradițională, mai ales de sărbători. Eram obosită după un an în care am muncit mult și mi-am dorit să nu mai pun presiune pe mine, să mă bucur de un timp fără restricții, știind însă diferența dintre “excepție” și “exces”. Pe termen scurt, e admisibil, dar nu pe termen lung, pentru balanța corectă a sănătății noastre. Dieta naturală de aici m-a ajutat mult: am renunțat la carne fără probleme, la pâine, am redus carbohidrații și dulciurile (fructele parfumate de aici sunt un univers culinar fascinant oricum). M-am întors la… mine însămi!”, a scris vedeta.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Marin.

Foto: facebook

Citește și:

Andreea Bănică a trecut pragul medicului estetician. Ce operație și-a făcut artista?

Ziua de naștere a lui Kate Middleton, eclipsată de scandalul stârnit de ducii de Sussex. Ce mesaj i-au transmis Meghan Markle și prințul Harry ducesei?

Justin Bieber suferă de o boală „momentan incurabilă'. „Mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete