Așa arată Mădălina Ghenea la o săptămână de când a născut

În urmă cu o săptămână, Mădălina Ghenea a adus-o pe lume pe fetița ei și a lui Matei Stratan. De atunci, vedeta trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar fericirea i se citește pe chip.

Mădălina Ghenea a devenit mamă în urmă cu o săptămână, iar astăzi a postat prima fotografie de când a născut. Îmbrăcată într-un maiou de culoare bej, vedeta s-a pozat lângă o magnolie înflorită și a ținut să le arate fotografia și prietenilor virtuali. Rolul de mămică este unul destul de epuizant, lucru care se citește și pe fața Mădălinei Ghenea, aceasta pozându-se nemachiată și cu ochii încercănați.

Fotografia postată pe contul de Facebook a strâns foarte multe aprecieri, dar și comentarii. Ba mai mult, un fan al vedetei a postat drept comentariu o fotografie cu o tânără, care are trăsături comune cu cele ale Mădălinei Ghenea, întrebând-o pe aceasta dacă nu cumva are o soră geamănă.

Mădălina Ghenea s-a făcut remarcată datorită carierei sale de model. Frumusețea sa i-a cucerit și pe actorii de la Hollywood, aceasta având de-a lungul timpului relații cu nume mari ale cinematografiei ca Leonardo Di Caprio sau Gerard Butler. În prezent, Mădălina Ghenea are o relație cu Matei Stratan, iar cei doi au împreună o fetiță. Mădălina Ghenea a născut în urmă cu o săptămână, prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. Deși și-a dorit să nască natural, travaliul care a durat aproximativ 10 ore a împiedicat-o să facă acest lucru.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată Mădălina Ghenea la o săptămână de când a născut.

Foto: facebook

Citește și:

Mădălina Ghenea a făcut primele declarații după ce a devenit mamă: „A fost un travaliu foarte dificil'

Mădălina Ghenea a născut o fetiță sănătoasă!

Mădălina Ghenea, schimbare de look chiar înainte să nască. Uite cât de bine arată

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro