Artista Céline Dion a împlinit 52 de ani! Cele mai frumoase 10 ținute ale solistei


 

Pe lângă piesele senzaționale, artista născută în Canada în urmă cu 52 de ani a avut și numeroase momente de excepție din punct de vedere vestimentar.

De la piesele haut-couture la ținutele sale de zi cu zi, cântăreața a evoluat atât de mult încât ne este greu să acceptăm că o săptămână ar putea trece fără ca Céline să ne impresioneze.

Artista Céline Dion a împlinit 52 de ani! Cele mai frumoase 10 ținute ale solistei

Cu ocazia aniversării sale, am selectat doar 10 dintre cele mai frumoase ținute ale artistei internaționale.

În anul 1999, atunci în vârstă de 31 de ani, Céline a șocat cu decizia de a purta un costum all-white inversat, creație John Galliano, pentru prezentarea Dior Couture.

Outfitul avangardist a revoluționat lumea modei într-o perioadă în care de la sexul feminin se așteptau doar ținute alcătuite din rochii sau fuste, relatează Verdict.ro.

Aceasta, dar și restul ținutelor le găsiți în VIDEOCLIPUL DE MAI SUS!

Povestea de dragoste dintre Céline Dion și managerul ei René Angélil

Céline a fost căsătorită timp de 22 de ani cu managerul René Angélil înainte ca bărbatul să piardă lupta cu cancerul în anul 2016.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1980, după ce unul dintre frații cântăreței i-a trimis managerului o casetă cu ea cântând. Céline a fost invitată apoi la o audiție în Quebec.

Artista avea 12 ani, iar managerul 38. Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în 1994, la Basilica Notre-Dame din Montreal. În 1998, lumea celor doi s-a prăbușit odată ce managerul a aflat că suferă de cancer.

Deși avea o carieră în plină ascensiune, artista a decis să facă un pas înapoi și să-i fie alături soțului ei. În anul 2000, cuplul a celebrat vindecarea bărbatului.

După multe încercări eșuate, cuplul a binevenit pe lume un fiu în anul 2001. Nouă ani mai târziu, în 2010, cuplul a mai binevenit doi fii, gemenii Nelson Mandela și Edd Marnay.

În 2013, soarele a apus din nou în viața celor doi, managerul fiind diagnosticat pentru a doua oară cu cancer. René Angélil s-a stins din viață pe 14 ianuarie 2016, după o curajoasă luptă cu o boală cruntă.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Lia Bugnar, primele declarații despre iubitul cu 23 de ani mai tânăr: „Uit mereu că suntem născuți la așa distanță”

Artista a vrut să renunțe la cea de-a doua sarcină! Ce a convins-o să aducă pe lume cel de-al doilea fiu?

Actrița Keira Knightly a împlinit 35 de ani! Să ne amintim 10 dintre cele mai frumoase ținute ale sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete