AquaTouch – unicul aparat electric pentru barbierit umed si uscat de la Philips

AquaTouch – unicul aparat electric pentru barbierit umed si uscat de la Philips

Creat pentru barbatii care isi doresc prospetimea barbieritului umed (cu spuma sau gel) sau confortul celui uscat, fara taieturi, Philips Aqua Touch permite un barbierit fin si confortabil, asigurand protectia pielii.

Philips intelege importanta pe care barbatii o acorda barbieritului perfect care poate fi obtinut cu lamele traditionale, dar a identificat si riscurile aferente de taieturi neplacute care pot fi cauzate de acestea, inclusiv roseata vizibila si iritatii. Philips AquaTouch a fost creat tinand cont de aceste aspecte, fiind atat de bland cu pielea la folosirea umeda incat poate realiza un barbierit excelent, afectand pielea mai putin decat o lama obisnuita.

Aparatul este complet rezistent la apa si optimizat pentru a fi utilizat cu gel sau spuma de ras pentru un confort superior si iritatii minime ale pielii, datorita dispozitivului de etansare inclus – Aquatec.

Philips AquaTouch este dotat cu invelisuri de protectie rotunjite cu frecare redusa, care se adapteaza automat la liniile fetei.

AquaTouch - unicul aparat electric pentru barbierit umed si uscat de la PhilipsFunctia Super Lift & Cut ajuta la ridicarea firelor de par de pe suprafata pielii inainte de a le taia pentru a garanta un barbierit perfect. In plus, aparatul beneficiaza de sistem DualPrecision, care are sloturi pentru a taia firele normale sau mai lungi si gauri care taie chiar si firele foarte scurte.

Pentru barbatii care isi doresc un barbierit rapid, noul AquaTouch poate fi folosit si in mediu uscat.

Noul Philips AquaTouch AT890 are dispozitiv de tundere pop-up pentru finisarea mustatii sau a perciunilor. Durata de incarcare completa este de o ora, 50 de minute de utilizare fiind suficiente pentru aproximativ 17 utilizari. Pentru cazuri de urgenta, aparatul se incarca rapid, in 3 minute, pentru o singura utilizare.

Pe piata romaneasca sunt disponibile urmatoarele modele Philips AquaTouch: AT890 (419 lei – foto stanga) si AT750 (319,9 lei – foto dreapta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Noutati