A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii septembrie 2018

a apărut revista AVANTAJE, ediția lunii august 2018

În urmă cu foarte mulți ani fredonam cu toții o melodie care ne răscolea sufletul. Azi fără tine Septembrie vine… Nu încerca nimeni să o imite pe inegalabila Aura Urziceanu ci era mai mult o tânguire, o declarație către stele pe versurile lui Aurelian Andreescu. Ediția de septembrie a revistei Avantaje a apărut la centrele de difuzare a presei, un număr la fel de special precum celebrele versuri din cântec.

Imaginea de pe copertă este întruchiparea ambiției și a voinței de a reuși. Cristina Călugăru, ne-a scris și ne-a povestit cum viața profesională a fost un drum cu un singur sens, mereu înainte și mereu în ascensiune. Și când îți canalizezi toate forțele pentru împlinirea acestui vis, universul nu rămâne dator și echilibrează balanța vieții. Cristina și-a găsit sufletul pereche, iar luna în care imaginea ei este coperta Avantaje va fi luna în care va deveni mireasa alesului ei.

Frunzele ard, e septembrie iar… și toate ni se așază în suflet ca și cum ar fi puse acolo de o mână nevăzută. Dosarul Special al lunii este despre MISTERE, cele văzute și nevăzute. Cele care nasc premoniții, care transmit mesaje și care ne lasă să întrezărim frânturi dintr-o lume pe care nu o înțelegem pe deplin, încă…

Pe pământ însă, și în lumea această reală și concretă medicina evoluează într-un ritm numai de ea știut. Onco-chirurgia robotică salvează vieți, iar interviul cu dna. Prof. Elvira Brătilă ne aduce noutăți care ne bucură: suntem pe drumul cel bun. Da, cancerul vine și se instalează tiptil, dar lumea medicală reacționează. Cancerul ovarian este tratabil descoperit în timp util. Dacă nu știai lucrul acesta, spune-l și mamei tale, și prietenelor, scrie-l pe rețelele de socializare. Sa vadă toată lumea și să afle toate femeile pământului că un simplu test inventat de un român ne poate salva viața.

Acum la sfârșitul verii tenul și trupul nostru au nevoie de intervenții capitale. Exfoliere, hidratare, vitaminizare… Bănuiesc că știi. Dar ce fel de produse trebuie să folosești, asta știi?

Surpriza acestei luni însă o reprezintă cadoul pe care ți-l facem odată cu achiziționarea revistei: vei primi o carte de colorat terapeutică cu beneficii recunoscute antistres. Alegeți o mandală, coloreaz-o  și lasă-te inspirată de modele, tipare și jocuri de umbre. Odihnește-te cu ochii la multitudinea de forme…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro