Apariție neașteptată! Cove, coprezentator la „Cronica Cârcotașilor”, la Prima TV

Ioana Petric și Dezbrăcatu au primit un ajutor de nădejde. În ediția de vineri, 5 noiembrie, de la 20.00, a Cronicii Cârcotașilor, Cove a fost coprezentator. S-a lăsat cu multe zâmbete, cu cântat, dansat hore, și cu povești scurte și…foarte scurte.

Pentru Cove, experiența de pe platourile de filmare ale Cronicii Cârcotașilor a fost inedită. „Cred că nu m-am mai distrat așa bine de ceva vreme. Gașca de cârcotasi e veselă și pusă pe vânat bâlbe, bebelusele se pricep la dans și mi-au arătat și mie câteva mișcări, iar eu le-am oferit un scurt moment muzical. Adică, ne-am super distrat. Ioana și Dezbrăcatu au fost colegi buni și m-au lăsat și pe mine să îmi fac numărul la pupitrul Cronicii.', a spus amuzat Cove. E

Așadar, ediția de vineri, 05 noiembrie, de la ora 20.00, a Cronicii Cârcotașilor a fost prezentată în formulă de 3: Ioana Petric, Cove și Dezbrăcatu. De la prezentatorul „Flash! Monden' cei doi cârcotași au aflat cum și de ce îl pune în dificultate…Kim Kardashian.

„Cove a fost un simpatic și eu sunt foarte fericită că a acceptat invitația noastră, pentru că am făcut echipă foarte bună. A fost cel mai diplomat cârcotaș din istoria cârcotașilor. Este și singurul prezentator TV care nouă ne-a dat bătăi de cap pentru că, oricât am încercat, nu l-am prins cu nicio bâlbă.

Din păcate, emisiunea durează doar două ore și nu am avut suficient timp să îi ascultăm poveștile “scurte și foarte scurte”, dar sperăm să mai vină, pentru că așa cum ne-am distrat acum, nu ne-am mai distrat de mult', a spus Ioana Petric.

cove-coprezentator-la-cronica-carcotasilor-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Pe final ne-am împrietenit așa de bine că ne-am decis să facem o trupă de nuntași profesioniști care să facă atmosfera la nunțile la care ne-a antamat Dezbrăcatu., a mai dezvăluit Ioana Petric.

Așșadar, pentru o singură ediție, Cove a făcut parte din emisiunea „Cronica Cârcotașilor', de la Prima TV. În rest, el prezintă „Flash Monden' alături de diana Bart, la același post de televiziune, după plecarea de la Pro TV, de la „Vorbește lumea'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete