Ramona Bădescu, adevărul despre operațiile estetice. Și-a scos sau nu două coaste pentru a arăta perfect?

De-a lungul anilor, Ramona Bădescu a atras mereu atenția datorită frumuseții sale. Acum, vedeta în vârstă de 52 de ani a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a spus adevărul despre multe aspecte din viața sa, chiar și despre operațiile estetice.

În vârstă de 53 de ani, Ramona Bădescu este actriță, cântăreață, om de televiziune și una dintre primele românce care au reușit să cucerească Italia prin farmecul lor. A intrat în lumea artistică din Peninsulă și atras atenția renumitului regizor american Steven Spielberg. S-a implicat și în politică și a candidat pentru un post de consilier local în Roma pentru a apara drepturile românilor ajunși în Italia. Nu a reușit să câștige alegerile, dar primarul Romei a numit-o consilier personal. Ramona Bădescu a fost căsătorită cu un baron Italian și a trecut printr-un divorț dureros. Acum este mama unui băiețel în vârstă de 2 ani, Ignazio.

Invitata în emsiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Ramona Bădescu a fost întrebată direct ce operații estetice are, iar răspunsul a fost cu totul neașteptat din partea actriței stabilite în Italia.

„Sunteți o femeie care recunoaște că face eforturi să își mențînă silueta. Beți apă cu drojide de bere sau lămâie dumineata. Mâncați multe legume și zarzavaturi, mâncați mult peste, fară prăjeli, fară pâine. Faceți sport, stepper, yoga, pilates. Ați declarat mereu că nu aveți operații estetice, iar atunci când presă a scris că aveți sănii măriți, ați dat vină pe fluctuațiile de greutate.

Singură procedura la care ați apelat este botoxul axial pentru tratarea transpirației excesive, totuși jurnaliștii v-au inclus în topul celor care nu vor să admită că au operații estetice, ba chiar au speculat că ați fi apelat la o intervenție chirurgicală controversată:”bârfele privind operațiile Ramonei Bădescu au început să circule odată cu revenirea în țară, bustul ei perfect fiind pus pe seama operației prin care au fost scoase două coaste.”, a spus Denise Rifai.

ramona-badescu-operatii-estetice-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ramona Bădescu a fost discretă. „Îmi este frica de anestezie. Am făcut epidurala, am vrut să particip la naștere, nu sunt împotrivă operațiilor estetice, dar vor fi trebuit făcute cât să te ajute să te îmbunătățească.

Am o operație estetica la inima, la suflet când am plâns, când m-am despărțit, am și eu secretele mele că porice femeie. Îmi place s alaș o alura de mister, orice femeie trebuie să aibă și nu întotdeauna trebuie să răspunzi chiar daca întrebarea este roșie, verde sau neagra.', a declarat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete