Apariție de excepție a Reginei Elisabeta a II-a. Cum a reușit să stârnească hohote de râs?

Apariție de excepție a Reginei Elisabeta a II-a. Cum a reușit să stârnească hohote de râs?

Regina a avut prima apariție de la difuzarea interviului ducelui și ducesei de Sussex cu Oprah Winfrey. Miercurea trecută, Majestatea Sa a luat parte alături de experți și elevi la un eveniment virtual pentru a marca Săptămâna Britanică a Științei.

Întâlnirea a avut loc imediat după acuzațiile lui Harry și Meghan, care includeau rasismul și lipsa de ajutor pentru depresia prin care trecea Meghan aflată în Familia Regală.

Palatul Buckingham a spus că problemele prezentate în cadrul interviului sunt „îngrijorătoare' și „vor fi abordate de familie în mod privat', dar a adăugat că „unele amintiri pot varia'.

„Palatul mi-a spus că angajamentul regal a avut loc miercuri dimineață prin intermediul videocall-ului, dimineața după ce palatul a lansat declarația în numele reginei, răspunzând la interviul lui Harry și Meghan. Dar, în timp ce noi tot digeram tot ce avea de spus, Majestatea Sa părea să se distreze învățând lucruri noi despre ultima misiune pe Marte. Părea să aibă o dispoziție fantastică.

Este pentru prima dată când o vedem de la acel interviu. Regina s-a ocupat de multe alte probleme personale de familie în timpul domniei sale de 69 de ani și această ultimă supărare nu o va distrage cu siguranță de la munca ei', a spus corespondentul Rhiannon Mills despre apariția reginei.

Evenimentul științific a prezentat cele mai recente imagini din misiunea NASA pe Marte și rachete de clasă realizate de elevi. Regina a fost întrebată despre întâlnirea cu cosmonautul rus Yuri Gagarin în 1961, la scurt timp după ce el a devenit primul bărbat care a plecat în spațiu.

Când a fost întrebată cum este el, i-a făcut pe toți să râdă răspunzând: „Rus'.

Ea a explicat că domnul Gagarin nu vorbea engleza și a adăugat: „A fost foarte interesant să-l cunosc, ba chiar deosebit de fascinant'.

Rusul a plecat într-un turneu mondial la scurt timp după întoarcerea sa pe Pământ și a fost invitat la masă la Palatul Buckingham de către Regină. În timpul apelului video, dr. Maggie Aderin-Pocock, om de știință și co-prezentator al programului BBC The Sky at Night, a spus:

„Trebuie să fi fost foarte terifiant să fii primul și să nu știi cu adevărat ce se va întâmpla' .

„Ei bine, da și dacă te-ai putea întoarce din nou. E foarte important', a răspuns Regina Elisabeta a II-a.

„Când i-am menționat-o pe Yuri Gagarin nu mi-a venit să cred răspunsul ei. Nu a fost ceea ce mă așteptam, ne-a făcut să râdem pe toți. Are un simț al umorului minunat și te face să-ți dai seama, dat fiind faptul că el a murit în 1968, de cât timp este monarhul nostru. De fapt, ea trăiește istorie', a spus Dr. Aderin-Pocock,  după apelul video cu regina.

Foto: Captura Video Sky News

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete