Anunțul făcut de Viviana Sposub, după ce s-a mutat în Los Angeles cu George Burcea

În noiembrie 2022, Viviana Sposub și George Burcea au plecat în Statele Unite ale Americii. Cei doi locuiesc acum în Los Angeles, după ce trei luni au stat în New York.

George Burcea a luat-o cu el pe Viviana Sposub la premiera serialului „Wednesday', în SUA, iar de atunci nu au mai vrut să locuiască în România. Cei doi au început o viață nouă peste ocean. Fostul soț al Andreei Bălan a devenit celebru pe plan internațional, după ce a jucat rolul lui Lurch.

Pe rețelele de socializare, iubita actorului a spus cum este viața în Los Angeles, acolo unde locuiesc de mai bine de o lună.

„Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New Yorkul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari.

E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar, că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit', a spus Viviana Sposub pe Instagram.

George Burcea s-a întors câteva zile în țară, în februarie, pentru a-și vedea cele două fetițe. Ella și Clara s-au bucurat să își petreacă timp cu tatăl lor.

george-burcea-si-fetitele-saleSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Andreea Bălan vrea custodia exclusivă

Procesul deschis de Andreea Bălan este legat de plata retroactivă a pensiei alimentare, dar totodată și a custodiei exclusive pe care vrea să o obțină. Nu e prima dată când concurenta de la America Express cere în instanță custodia exclusivă și îi este respinsă această dorință. Procesul de divorț dintre cei doi s-a finalizat în luna februarie a anului 2022, după doi ani de întâlniri prin tribunale.

George Burcea a fost scutit timp de doi ani de plata pensiei alimentare a celor două fetițe, iar unul dintre motive ar fi faptul că Andreea Bălan a filmat reclame alături de fetițe.

De la finalizarea divorțului, în urmă cu mai bine de șase luni, judecătorii au decis ca George să plătească 500 de lei pensie alimentară, pentru ambele fetițe, o treime din veniturile lui declarat.

În fond, în procesul de custodie, unde Andreea Bălan a cerut că această să fie exclusivă, în decizie s-ar fi motivat că George are discernământ să dețină custodie comună, deși în trecut a avut probleme cu consumul de substanțe interzise.

Apelul încă nu a început, s-au depus actele, dar nu s-a dat încă primul termen și poate dura câțiva ani', a declarat unul dintre apropiații celor doi, în exclusivitate pentru Antena Stars, relatează Spynews.ro.

Andreea Bălan a spus că fostul ei soț a fost scutit pentru plata pensiei alimentare în ultimii doi ani, iar acum le oferă copiilor o sumă infimă, fiind vorba despre o treime din salariul minim pe economie net.

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate’, a spus artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete