Ana Morodan, scoasă de la Antena Stars! Ce se întâmplă cu contractul ei în televiziune după problemele cu legea

După problemele cu legea, Ana Morodan a rămas și fără emisiune la TV. S-a aflat acum ce s-a întâmplat cu reality show-ul ei, „Reală by Ana Morodan', care era difuzat de luni până joi, de la ora 21.00.

Ana Morodan avea propriul reality show la Antena Stars, ajunsese chiar la sezonul al doilea. Din februarie 2022 emisiunea era pe post, totul până în 29 martie, luna trecută, când polițiștii i-au deschis vedetei dosar pentru pentru trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice.

Conform Fanatik, Ana Morodan a rămas fără emisiune la Antena Stars. Deși nu s-au pronunțat în spațiul public, reprezentanții trustului nu au mai închis ochii în fața derapajelor făcute de Ana Morodan. Fără niciun anunț prealabil, emisiunea acesteia a fost scoasă de pe post în ultima secundă.

Miercuri, 29 martie, REAlă by Ana Morodan nu a mai fost difuzată pe Antena Stars și nici nu mai sunt șanse ca proiectul să revină, cu toate că era deja filmat întregul sezon.

Ana Morodan avea la Antena Stars emisiunea „Reală by Ana Morodan'SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Despre emisiunea Anei Morodan de la Antena Stars

„Când cei de la Antena Stars mi-au spus că vor să producă un reality show despre viaţa mea REAlă, am zis că sunt mai nebuni ca mine! Camere non-stop în jurul meu? Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, bârfele, întâlnirile, dormitoarele? Dar cu cât e mai exagerată propunerea şi mai provocatoare ideea, cu atât mi-e imposibil să spun nu!

Aşa că, iată-mă, de pe 26 februarie, cu primul reality de online celebrity la TV, cu toate cărţile pe masă (şi alea de tarot) şi paietele pe mine, un tur de forţă absolut real prin viața mea de contesă autoproclamată şi antreprenor workaholic.

O să fie imposibil să mimez sau să regizez, o să spun tot, veți vedea businessul de a fi Ana Morodan, oamenii, lumea mea şi mă aştept ca după primul sezon să ajung ori la bal, ori la spital. Vă asigur că oriunde o fi, nu va fi deloc banal. În concluzie, încă nu aţi văzut nimic, dar veţi vedea tot de pe 26 februarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 22.00, la Antena Stars', a declarat vedeta în luna februarie a anului trecut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete