Anunțul făcut de Misha despre relația cu Connect-R: „Nu am considerat-o ca pe un compromis”

Misha a vorbit într-un interviu pentrut viva.ro despre relația pe care o are în prezent cu Connect-R, la 5 ani de la divorț. Artista se dedică în totalitate fiicei sale.

Misha și Connect-R s-au despărțit în urmă cu 5 ani, însă au rămas în relații foarte bune de dragul fiicei lor. Cântăreața se dedică în totalitate creșterii fetiței sale și fostul ei soț o ajută doar atunci când are timp. Misha obișnuiește să o ia pe Maya cu ea peste tot, inclusiv și la concerte.

„Eu mă ajut. Mai vin ai mei, așa, o dată la trei săptămâni sau pentru câteva zile, sau, mă rog, când am concert. Mama mă mai ajută, când poate veni. În rest, Maya nu prea stă cu nimeni. Relu mă ajută și el când poate, dar, din păcate, programul lui este full 24 din 24. Dacă nu e la concert, e la „Te cunosc de undeva!. Dacă nu e la „Te cunosc de undeva!, e la studio și e destul de aglomerat. Și atunci mă ajută și el când poate.

Dar, în general, o iau cu mine peste tot pe Maya. Mai ales că a crescut. Mă descurc așa cum pot. Vrem ca din ianuarie sau februarie, când începe următorul modul, să o dăm la afterschool, ca să mai am și eu timp pentru mine. Până acum nu am înscris-o la after, Maya este în clasa a doua, și la ora 14.30-15.00 este acasă. Pot, totuși, să mai fac și eu câte ceva. Uite, am reușit să vin o fugă la mall… dar sunt pe grabă, că într-o oră și jumătate trebuie să fiu acasă', a povestit vedeta pentru VIVA!.

connect-r-si-misha-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Au trecut 5 ani de când Misha și Connect-R nu mai formează un cuplu, însă au decis să rămână prieteni. Cei doi au locuit mult timp împreună după divorț.

„Da, suntem foarte OK. Vorbim, aproximativ zilnic. Suntem în relații bune, normale. Din punctul meu de vedere, așa ar trebui să fie toată lumea, odată ce există un copil la mijloc, și nu doar de dragul copilului. Nu știu, odată ce vindeci niște chestii și accepți o situație, reușești să ajungi într-un punct în care să ai o relație decentă, mișto…'.

Connect-R și Misha obișnuiesc să meargă împreună în vacanțe, pentru că fiica lor își dorește să fie cu ambii părinți.

„Da, dar nu am considerat-o ca pe un compromis. Da, am fost plecați împreună. Spre exemplu, de curând, a avut Relu cântare în Paris și îi promisese Mayei că o va duce la Disney. Și m-a întrebat: „Nu vreți să mergeți și voi, dacă tot cânt acolo? Ducem și fata la Disney! Am plecat amândouă cu el. Mai mergem împreună, dar nu la fel de des ca înainte, categoric. Simt că Maya 100% își dorește acest lucru și se simte bine cu amândoi. Dacă pot să o fac fericită, măcar ocazional, din punctul acesta de vedere, atunci o fac.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete