Anamaria Prodan a spus cine ar fi fost cei șase presupuși amanți ai ei: „Ăștia erau și geloși între ei”

Anamaria Prodan, care a divorțat de curând de Laurențiu Reghecampf după un mariaj de 15 ani, a vorbit într-un podcast despre presupușii ei amanți milionari. De multe ori s-a zvonit că are relații extraconjugale, însă de fiecare dată a negat.

Așa s-a întâmplat și acum, impresara a comentat toate zvonurile că l-ar fi înşelat pe Laurențiu Reghecampf. „Eu dacă toată viața mea mi-am dorit ceva… tu crezi că dacă eu voiam să rămân cu Alexa, cum au spus ăștia: ‘Ai avut o relație și trebuia să te măriți cu Alexa…

(Moderator: Nu mai e niciun secret, toată lumea a spus că Prodanca e cu Alexa pe șest) Păi stai că prima dată am fost cu Burcă (n.r. Ovidiu Burcă), pe urmă am fost cu Coman (n.r. Dani Coman)… prima dată am fost cu Penescu (n.r. Cornel Penescu), pe urmă am fost cu Neculaie de la Brașov (n.r. Ioan Neculaie)… pe urmă eram cu Gigi Becali, toată lumea spunea. Reghecampf era fiert: ‘Ce stai toată ziua la Palat? Orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui Gigi Becali. (Moderator: Toată lumea mă întreba dacă ești cu Alexa) Dar de ce nu s-a spus până să dau în el? După ce am dat în el…

Fii atent de la ce a pornit (n.r. conflictul cu Dan Alexa). De la Ganea, care era tot antrenorul meu, pe care îl pusesem antrenor la Voluntari. După ce l-au dat afară de la Voluntari… că ăștia erau și geloși între ei: ‘De ce ții mai mult la ăla, de ce îl ajuți pe ăla?. Deci aveam și din astea. Fiecare gelos pe celălalt. Bărbații sunt ca niște mici copii„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „Tare de Tot', conform as.ro.

anamaria-prodan-presupusi-amanti-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf ducea o viață grea lângă ea

Anamaria Prodan a declarat că nu s-ar fi așteptat în veci de la asemenea trădare din partea fostului ei soț. „Era multă minciună.(…) Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme.

Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile (n.r.:bancare), plățile, nimic!’, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan. Anamaria Prodan a declarat, de asemenea, că atunci când a verificat conturile bancare „erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare’, a spus ea, conform kanald.ro.

Totodată, ea a mai recunoscut că avea pretenții mari de la Laurențiu Reghecampf cât timp erau împreună, ea spune că el ducea o viață grea uneori alături de ea. „L-am învățat pe soțul meu, încă soțul meu, tot ce era frumos să știe un bărbat adevărat. Sunt femei care te ridică și femei care te coboară. (…) Soțul meu, la un moment dat, a spus că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam… e adevărat!’, a spus Anamaria Prodan, care acum se pune ea pe primul loc, dar și pe copiii ei.

„Abia acum, la aproape 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbați, ei se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri, ăsta nu e un drum care poate duce spre ceva bun. N-ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui banii pe care îi ai sau pe care îi faci, o viață, la cazinou’, a mai mărturisit Anamaria Prodan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete