Anunțul făcut de Laura Cosoi, după 10 ani de relație cu Cosmin Curticăpean: „Sunt momente când se simte neglijat”

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de 10 ani și împreună au trei fetițe minunate. Actrița are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei, care se implică foarte mult în creșterea copiilor.

Când vine vorba despre bărbatul cu care are trei copii, Laura Cosoi are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Cosmin Curticăpean este foarte implicat în creșterea fiicelor sale și o ajută foarte mult pe actriță. Povestea lor de dragoste durează deja de 10 ani și se înțeleg foarte bine.

„Cosmin este tatăl perfect, numai nu alăptează și nu ține sarcina, și nu naște, în rest face tot, tot, tot! (râde) Este un om foarte calculat, foarte rațional, logic, dar și foarte sensibil. Mi se pare că are combinația asta perfectă de bărbat. Cosmin este un om care este extrem de implicat în viața de familie, deci nu există pe lumea asta ceva mai important ca noi și ne face să ne simțim foarte prețioase, iubite și răsfățate în fiecare clipă.

„Noi încă nu ne-am consumat povestea de iubire'

Noi ne știm de foarte mulți ani, dar suntem în relație de zece ani, și în cei zece ani pot spune că el, în raport cu mine, ca femeie, se comportă ca în prima zi, când era super îndrăgostit, și simt că nu s-a schimbat nimic. Cred că noi încă nu ne-am consumat povestea de iubire și e mare lucru că încă ne e dor unul de celălalt, încă ne căutăm privirile, căutăm să ne întâlnim, să ne facem surprize…

Iar ca tată este absolut implicat. E foarte atent, e un foarte fin psiholog, știe să le analizeze pe fete, știe ce nevoi au, e un om care se implică mult – se joacă cu ele și fac tot felul de activități, dar le e și ca un profesor, fiindcă le învață să schieze, să meargă cu bicicleta, să înoate. El e un om care ține foarte mult la genul acesta de activități, mergem pe munte, facem o grămadă de chestii, și nu există pentru el să facem ceva fără fete.

„Noi luăm copiii cu noi, dorm pe unde apucă, dorm pe scaune, dorm în cărucioare'

Drept urmare, suntem prin lume cu un copil de două luni și am pornit cu el la o lună. Eu, însărcinată în luna a cincea, cu doi copii mici, în perioada pandemiei, am fost în Thailanda și am stat o lună. Cosmin nu e un om care să aibă piedici, opreliști, frici, anxietăți, că nu putem aia, că nu ailaltă, că să alegem varianta de confort. De fapt, asta este, el nu e un om cu confortul… Vai de mine, să doarmă copiii numai în pat, să aibă ore fixe. Nu, în niciun caz! Noi luăm copiii cu noi, dorm pe unde apucă, dorm pe scaune, dorm în cărucioare, adică n-avem program, apropo de călătorie. Noi așa suntem, mai liberi puțin, nu ne constrângem. Dacă vrem la cină, luăm copiii la cină, și așa am fost și noi crescuți', a declarat Laura Cosoi pentru VIVA!.

laura-cosoi-si-familia-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Actrița recunoaște că mai există momente în care soțul ei, Cosmin Curticăpean, se mai simte neglijat și când ea nu-i oferă prea multă atenție. Laura Cosoi are un partener foarte înțelegător și a știut cum să mențină flacăra iubirii aprinsă în această căsnicie.

„Da, cu siguranță sunt momente când se simte neglijat și când atenția nu e îndreptată asupra lui. Și cred că e și firesc așa, dar e un om matur, e un bărbat care are 46 de ani, înțelege toate aceste etape. Poate că întotdeauna într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri, și momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să-ți gestionezi relația, și e normal, sigur că da. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin astfel de momente, când partenerii se simt descumpăniți sau, nu știu, poate neglijați, dar e bine când știi că există comunicare și iubire, și când știi că, într-un final, va fi bine. E o perioadă doar, noi am mai fost pe-aici. (râde)

„Mi se pare că suntem mai bine ca și cuplu acum față de cum am fost la primii doi copii'

La al treilea copil, știm exact cum o să fie. Mi se pare că suntem mai bine ca și cuplu acum față de cum am fost la primii doi, legat de relația pe care o aveam după ce am născut, dacă e să fac o paralelă între cele trei momente', a spus actrița.

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete