Ce afacere va avea Cătălin Botezatu în Orientul Mijlociu: „Sunt extrem de încântat”

Cătălin Botezatu are mare succes în România cu afacerile lui, dar și în străinătate. Într-un interviu pentru Fanatik, el a anunțat deja că îmbracă vedete internaționale, dar și că va avea o afacere în Orientul Mijlociu.

Alături de Clara Rotescu, el să deschidă niște magazine multibrand în Dubai. „Sper ca în anul 2023 să deschidem această afacere, de care sunt extrem de încântat. Într-adevăr este vorba despre magazine multibrand. Clara e de ceva timp pe piața din Orientul Mijlociu, eu m-am ocupat mai mult de zona vestică, eram pe Londra, Statele Unite ale Americii…

Doresc ca Viggo by Cătălin Botezatu să existe în Dubai, mai ales că în toată zona din Orientul Mijlociu sunt tot mai mulți clienți interesați. Deocamdată facem naveta. Facem costume personalizate, pregătim un showroom unde se iau măsuri. Noi avem deja un astfel de showroom la Los Angeles. Numai anul ăsta am îmbrăcat peste 20 de vedete pentru diferite evenimente. Iron Man, Pierce Brosnan, Keanu Reeves sunt doar câteva nume', a mărturisit Botezatu, în exclusivitate pentru FANATIK.

catalin-botezatu-afacere-orientul-mijlociu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cât despre linia lui de costume bărbătești, el spune: „Viggo este pentru bărbatul care dorește să aibă emoția pe care ti-o dă o haină de calitate în tendințe, emoția pe care unii clienți au pierdut-o cu timpul din cauza faptului că pe piață există colecții stas.

Viggo vine să te incite să faci cumpărături chiar dacă ai garderoba plină. Avem în spate experiența, dar și echipa de oameni cu serioase cunoștințe în domeniu, oferim cele mai bune sfaturi de stil, astfel incât să aducem plus valoare fiecărei ținute', a declarat Botezatu, la un moment dat, despre proiectul său măreț, potrivit eva.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete