Anunțul făcut de Gheorghe Turda despre căsătorie, la 75 de ani: „Aș face acest pas, dar nu oficial”. A avut mai multe iubite

Gheorghe Turda a rămas fără soția sa în urmă cu mulți ani. Ulterior, el și-a revenit după pierderea suferită și și-a refăcut viața, a avut mai multe iubite, însă acum, pentru prima oară, a vorbit despre o căsătorie la 75 de ani.

Într-un interviu pentru Fanatik, Gheorghe Turda a explicat că nu se gândește să se căsătorească, însă visează la tot ce presupune o căsătorie, alături de o femeie pe placul lui. „În ceea ce privește căsătoria, aș face acest pas, dar nu oficial. Nu prin acte. Eu am avut o singură căsătorie la viața mea, o singură mare artistă pe care am iubit-o enorm.

Nu aș mai face acest pas prin acte. Pentru că nu te leagă un document. Nu actele sunt importante într-o relație. Se poate conviețui cu o femeie serioasă. Să fie ca și caracter cel puțin egal cu ce a fost doamna Turda. Alte pretenții nu aș mai avea, decât să stea lângă mine și eu să stau lângă dânsa, dar să aibă un caracter solid și sănătos. Și să o iubesc, să ne iubim, asta este important din punctul meu de vedere', a declarat Gheorghe Turda.

gheorghe-turda-casatorie-75-de-ani-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Gheorghe Turda nu s-a ferit și a vorbit și despre fostele iubite, cu care nu a fost pe aceeași lungime de undă. „Eu nu am avut eșecuri majore în relații. Nu le-aș numi așa. După ce a plecat soția mea în partea dreaptă a Tatălui, eu am spus un lucru: singurătatea ucide. Tocmai de aceea am căutat. Prima variantă nu a mers, a doua nu a mers, pentru că depinde de caracterul fiecărei femei care apare lângă mine. E greu să modelezi niște caractere care nu pot fi modelate. Acum îmi e bine. Sunt discret și mă ocup de familia mea. Familia mea este etalon din punctul meu de vedere. Iar copiii mei consideră același lucru. Am trei nepoți unul mai talentat decât altul.

Cel mic are 8 ani, este extrem de talentat. Este toboșar și l-a preluat deja Țăndărică, prietenul meu. Cel mare are 10 ani, trăiește cu familia în Austria și face pian. Și fetele au cochetat cu pianul. Sunt mândru de toată familia mea', a adăugat Gheorghe Turda.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete