Anunțul făcut de Angela Gheorghiu, după 9 ani de relație. Soprana se iubește cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea

Angela Gheorghiu trăiește de 9 ani o frumoasă poveste de dragoste Mihai Ciortea. Aceștia formează un cuplu din anul 2013 și sunt de nedespărțit.

Soprana radiază de fericire alături de actualul partener, care este cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Astăzi, 7 septembrie, Angela Gheorghiu împlinește vârsta de 57 de ani. Cu o zi în urmă, ea a sărbătorit 9 ani de relație alături de Mihai Ciortea

„Sărbătorim 9 ani de relație în Viena! Mulțumesc, Mihai, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevărată. Ești și vei fi întotdeauna totul pentru mine', a scris Angela Gheorghiu pe contul de Instagram.

L-a cunoscut pe actualul iubit la scurt timp după cel de-al doilea divorț. Primul soț al vedetei a fost Andrei Gheorghiu, fiul violonistului și profesorului Ștefan Gheorghiu, apoi a fost căsătorită cu Roberto Alagna.

Angela-Gheorghiu-si-iubitul-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cum a început povestea lor de dragoste

Angela Gheorghiu l-a cunoscut pe iubitul ei la Royal Opera House, atunci când ea trecea printr-o perioadă grea.

„Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că eu şi Mihai că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi.

Am înţeles amândoi că doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt.

Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat gentelman, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată.

Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ.

Familiile şi prietenii noştrii ne adoră împreună şi suntem intr-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea.', a povestit Angela Gheorghiu pentru Elle.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete