Anunțul făcut de Andreea Esca despre nunta Alexiei Eram cu Mario Fresh: „Cu siguranță deja s-au plictisit și ei”

Andreea Esca s-a dat cu părerea într-un interviu pentru Click despre o eventuală nuntă a Alexiei Eram, fiica ei, cu artistul Mario Fresh. Tinerii sunt de șase ani împreună, nu sunt logodiți și nici nu au planuri de nuntă, susține prezentatoarea știrilor Pro TV.

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani.

Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei', a declarat Andreea Esca, care a dezvăluit că Alexia și Mario nu se gândesc momentan la nuntă.

De ce Mario Fresh și Alexia Eram au fost despărțiti

Mario Fresh a recunoscut că a fost despărțit de Alexia Eram. Relația lor durează de 6 ani, iar momentele grele nu au lipsit din povestea lor de dragoste.

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Mario Fresh a povestit cum a cunoscut-o pe Alexia Eram și cum a început relația lor. Artistul și fiica Andreei Esca sunt împreună de 6 ani, însă au avut o perioadă de două luni în care au fost separați.

„Șase ani de când suntem împreună. Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublam. Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: «La mulți ani, Alexia!». Dar nu știam cine e Alexia, mă uitam în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea. După un an ne-am cunoscut la o lansare de videoclip de la Velea, la un club din București. A venit și ea, ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație (…) și o căutam așa, când o să apară și la mine. A apărut și a fost tare rău de tot, a fost super frumos’, a mărturisit artistul.

Ruptura dintre Mario Fresh și Alexia Eram a avut loc în vara anului trecut, chiar atunci când s-a speculat că între cei doi ar exista probleme. Tânărul cântăreț a spus că în perioada respectivă abia și-au vorbit.

„Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea. De exemplu, vara trecută, am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit. Nu există, eu nu înțeleg oamenii care o duc mult mai departe de realitate. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta’, a declarat Mario Fresh pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete