Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Calului

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Calului

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Calului începe pe 5 februarie 2019 și se încheie pe 24 ianuarie 2020. Anul vine cu multă energie pentru tine, cu optimism și o claritate în viziuni care te va conduce spre deciziile cele mai bune. Citește prviziunile în detaliu!

Cele mai bune luni ale anului vor fi pentru tine februarie, martie, iunie și septembrie. Fii foarte prudentă în aprilie, mai, iulie și octombrie.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Calului: DRAGOSTE

Pentru nativii din Zodia Calului, în special pentru femei, anul acesta are toate șansele să fie anul marii întâlniri. De fapt, anul acesta o să-ți dai seama exact ce vrei de la viață și de la un eventual partener. Asta o să-ți deschidă ochii și inima asupra cuiva special.

Pentru nativii din Zodia Calului care sunt căsătoriți sau într-o relațție mai veche, anul acesta se cere reaprins interesul pentru partener. Amintește-ți cum te-ai îndrăgostit, revizitați împreună locurile care au o semnificație aparte pentru voi, reluați unele obiceiuri uitate. Un copil, da, va avea darul să vă consolideze legătura.

Pentru noroc în dragoste, accesoriile cu negru și ondulate sunt alegerea potrivită. Pentru bărbați, accesoriile albe și rotunde.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Calului: BANI

Banii vin și se duc în repetate rânduri anul acesta. Va fi distractiv, îți vei procura multă satisfacție cu banii tăi, atât pentru tine cât și pentru cei dragi. Chiar dacă la sfârșitul anului nu vei constata prea mare creștere a economiilor la care ții atât de mult, vei avea mulțumirea unui an în care nu ți-ai refuzat mai nimic.

Pentru noroc la bani, păstrează un obiect alb sau de cristal în nordestul camerei tale sau al biroului.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Calului: CARIERĂ

Din punct de vedere profesional, ești în ascensiune. Este posibil ca acest progres să se refere doar la venituri, nu și la poziția în ierarhie. Adică te vei încărca mai mult și vei câștiga proporțional mai mult. Ceea ce este de dorit, până la un punct. Vei pune pasiune și entuziasm în munca ta. Ai grijă, totuși, nu te risipi. Este bine să ai momente în care calculul și rațiunea să primeze. Altfel, te extenuezi și s-ar putea ca rezultatele nici să nu fie cele mai bune.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Calului: SĂNĂTATE

Odihnește-te și mănâncă ce trebuie și atunci când trebuie. Respectă toate acele reguli pe care le știi și care te plictisesc: mișcare, hidratare, odihnă, alimentație echilibrată. Ești înclinată spre excese anul acesta iar organismul tău are de gând să ți-o plătească din când în când.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop