Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Porcului

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Porcului

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Porcului începe pe 5 februarie 2019 și se încheie pe 24 ianuarie 2020. Va fi un an agitat pentru nativii din Zodia Porcului, cu suișuri și coborâșuri și cu multe provocări emoționle. Citește prviziunile în detaliu!

Cele mai bune luni ale anului vor fi pentru tine februarie, iunie și decembrie. Fii foarte prudentă în aprilie, septembrie, octombrie și noiembrie.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Porcului: DRAGOSTE

Va fi un an fără culmi, fără clopote de nuntă pentru cei necăsătoriți și fără drame pentru cei căsătoriți. Anul acesta, bărbații din zodie sunt mai norocoși în dragoste decât femeile. Bărbații nu trebuie să se îngroape în muncă ci trebuie să iasă în lume. Au chiar șansa îndrăgostirii la prima vedere. Femeile singure vor întâlni persoane interesante, dar nu pare să fie niciunul alesul.

Pentru nativiii zodiei căsătoriți, se impune mai mult effort de comunicare. Mocnesc niște diferențe de opinie care amenință să ia proporții.

Pentru mai mult noroc în dragoste, poartă galben, accesorii de jad și cristal (femeile) sau roșu și accesorii ăn formă de stea (bărbații).

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Porcului: BANI

Culmea ironiei: Anul Porcului aduce noroc la bani tuturor, mai puțin Zodiei Porcului. Nu se prefigurează vreo pierdere majoră, dar nu e bine să riști în privința banilor. Nu te lăsa tentată de oferte prea bune ca să fie adevărate.

Pentru mai mult noroc la bani, pune o plantă în birou.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Porcului: CARIERĂ

Anul acesta ar fi mai bine să-ți consolidezi situația, să nu riști o schimbare fundamentală, să nu încerci un nou început. În orice caz, dacă trebuie să faci schimbarea sau mutarea, analizează totul în detaliu înainte de a semna orice angajament.

Pentru cariera ta, anul este caracterizat de pericole și riscuri. Soluția ar fi să nu riști, să nu vorbești ce nu trebuie și cu cine nu trebuie și să păstrezi un profil discret.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Porcului: SĂNĂTATE

Nu vei avea probleme majore de sănătate luna aceasta. Dar acele probleme multe și mărunte care apar reclamă atenție. Altfel se pot transforma în probleme mari, în viitorul nu foarte îndepărtat. Sunt probleme de circulație sanguină și de metabolism în cea mai mare parte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop