Sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2019

2019 este anul marilor transfomări, anul în care lucrurile se vor așeza în viețile multora dintre noi, anul în care mulți dintre noi vor fi pregătiți să pună punct lucrurilor care îi împiedică să evolueze și să o ia de la capăt. Prin urmare, 2019 nu se anunță a fi un an ușor. Schimbările ne pot bulversa mai mult decât ne-am imagina. 

Pentru a fi oarecum pregătiți și a accepta mai ușor schimbările din viața noastră, astrologii ne fac câteva recomandări. Iată, așadar, sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2019.

BERBEC – Încetinește ritmul și nu mai fugi de probleme!

În ritmul în care te-ai obișnuit să fugi de probleme, ai putea concura la maraton. De felul tău, preferi să te plângi decât să cauți soluții la probleme. Anul ăsta, petrece mai mult timp cu tine, cu gândurile tale, pune-ți-le în ordine și vei vedea cum vor apărea soluțiile când te vei aștepta mai puțin. 2019 este anul în care ai șanse să evoluezi pe plan spiritual. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de tine mai mult, să te asculți, să te ierți.

TAUR – Fii mai puțin încăpățânată!

O persoană care crede că are întotdeauna dreptate nu este chiar cel mai bun lucru care ți s-ar putea întâmpla. Fii realistă! Nu ai cum să știi totul. Nimeni nu deține adevărul absolut, deci nici tu. Ceilalți au și ei dreptatea lor. Fă un efort și încearcă să vezi lucrurile și din punctul de vedere al celor cu care intri în contact. Anul ăsta, ai ocazia să devii o versiune mult mai bună a ta.

GEMENI – Bucură-te de ce ai! Nu te mai concentra pe ceea ce-ți lipsește!

Ai tendința să crezi că rutina te poate ucide. Dar reține că atunci când rutina presupune lucruri care îți fac cu adevărat plăcere, aceasta se poate transforma într-o sursă de stabilitate în viața ta, un lucru de care cu toate avem nevoie. Concentrează-te pe ce ai tu în loc să te concentrezi pe ce au alții și ție îți lipsește. Amintește-ți că lucrurile pe care le ai în prezent, le ai pentru că, la un moment dat în viața ta, ți le-ai dorit.

RAC – Învață să ai încredere în ceilalți!

Încrederea în ceilalți nu înseamnă să fii naivă sau credulă. Încrederea deplină te face vulnerabilă. Însă lipsa încrederii te face soră cu paranoia. Este ideal să nu o dăm în extreme, ci să căutăm calea de mijloc. Noi, oamenii, ca să funcționăm în parametri optimi, avem nevoie să avem încredere unii în ceilalți. Și, în aceeași măsură, să avem încredere în noi înșine. Deci, anul ăsta, lucrează cât de mult poți la capitolul încredere – în tine, în ceilalți.

 LEU – Deschide ochii: nu există perfecțiune!

Adesea, ai așteptări nerealiste, cu privire la lucruri, situații, dar și cu privire la oameni. Nimeni pe lumea asta nu se va putea ridica vreodată la nivelul așteptărilor tale. Deschide ochii! Viața e departe de a fi perfectă. Nimeni nu este perfect. Nici tu nu ești perfectă. Arată mai multă compasiune, mai multă empatie față de oamenii care țin la tine, iar beneficiile pe care le vei avea de pe urma acestei schimbări de atitudine vor fi infinite.

FECIOARA – Concentrează-te pe problemele tale!

Ești o fire altruistă și e de apreciat că te implici în problemele apropiaților și încerci să le rezolvi. Însă cum nu ești psiholog de profesie și nu câștigi niciun ban consiliindu-i pe alții, încearcă să-ți petreci o parte din acel timp concentrându-te un pic pe tine însăți. Străduiește-te, măcar din când în când, să devii tu prioritatea ta, să te ocupi mai mult de tine decât de alții.

BALANȚĂ –  Încearcă să te lamentezi mai puțin!

E ușor să te plângi de faptul că viața pe care o ai nu corespunde așteptărilor tale. Și la fel de ușor este să cazi în cea mai adâncă depresie gândind în fiecare clipă asta. Situația nu se va schimba dacă nu vei începe tu să acționezi pentru a-ți rezolva problemele. Organizează-te și pune la cale un plan de acțiune prin care să schimbi lucrurile care nu-ți convin din viața ta.

SCORPION – Încetează cu gelozia maladivă!

Învață să ai încredere în tine! Apoi în ceilalți! Este prima etapă din procesul de debarasare de această gelozie maladivă care te distruge. Încetează să te compari cu altele, încetează să-ți găsești defecte! Nimeni nu este perfect. Încearcă să te bucuri de succesele celor din jur așa cum te bucuri de succesele tale. Gelozia, invidia sunt otrăvuri care ne macină pe interior. Anul ăsta, contextul astral te ajută să scapi de ele. Ajută-te și tu singură să scapi de ele.

SĂGETĂTOR – Învață să fii răbdătoare!

Lasă timp relațiilor tale să se dezvolte, să dospească. Mai ales atunci când este vorba despre relații amoroase, timpul este un element crucial pentru ca acestea să se dezvolte într-o manieră sănătoasă și durabilă. Ia-ți și dă-i și lui timp să vă cunoașteți pentru a permite fiecărui membru al cuplului să evolueze în propriul său ritm.

CAPRICORN – Fii mai blândă cu cei din jurul tău!

Adevăratul curaj este să poți ierta oamenii care te-au rănit. Să trăiești în mânie nu te va ajuta să avansezi, dimpotrivă. Cu cât mai mult timp rămâi agățată de greșelilea pe care unii sau alții le-au comis față de tine, cu atât te împiedici să evoluezi. În plus, aceste greșeli se bazează, nu de puține ori, pe neînțelegeri, care pot fi soluționate printr-o discuție simplă. Așa că îți recomandăm să comunici mai deschis!

VĂRSĂTOR – Nu-ți mai ascunde emoțiile!

Ai senzația că pentru a te proteja de relele care ți s-ar putea întâmpla este bine să îți ascunzi emoțiile, să pari că ai o inimă de piatră. Dimpotrivă. Să vorbești despre sentimentele tale, despre slăbiciunil și temerile tale este o acțiune care te va apropia foarte mult de cei pentru care contezi. Fiind mai deschisă față de ceilalți, îi încurajezi să fie și ei la fel față de tine, iar legătura care se va crea ntre voi va fi una specială.

PEȘTI – Încetează să analizezi la nesfârșit lucrurile!

Dacă vei continua să despici firul în patru la orice mică problemă ivită, vei ajunge să te îmbolnăvești. Analiza tuturor lucrurilor din jurul tău devine încet-încet o obsesie. Despicând firul în patru, complici lucrurile simple și-ți faci scenarii mult mai rele decât este situația reală. Învață lecția echilibrului. Reține că, în realitate, jumătate dintre problemele tale nu sunt reale, ci sunt create artificial de mintea ta.

Citeste si 

Care sunt zodiile care se pot aștepta la divorț în 2019

Zodiile care încep anul 2019 cu dreptul. Acești nativi sunt pregătiți pentru noi provocări

Horoscop 2019. Ce zodii sunt favorizate de astre în anul care vine

Sursa: santeplusmag.com

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop