Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Cocoșului

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Cocoșului

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Cocoșului începe pe 5 februarie 2019 și se încheie pe 24 ianuarie 2020. Anul va fi mai simplu decât anii trecuți. Îți va ieși mai repede și cu mai puține rateuri pe parcurs. Citește prviziunile în detaliu!

Cele mai bune luni ale anului vor fi pentru tine martie, aprilie, iunie și decembrie. Fii foarte prudentă în septembrie și octombrie.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Cocoșului: DRAGOSTE

Vor fi schimbări anul acesta în domeniul relațiilor sentimentale. Nativii zodiei care sunt singuri se vor distra flirtând, dar au și șanse reale de a întâlni pe cineva special. Totul se va întâmpla într-un mod agreabil, fără îndoieli, fără șicane, fără gelozii.

Cei căsătoriți va trebui să-și controleze temperamentul și să gândească bine înainte de a vorbi. Altfel riscă să lanseze acuzații nefondate și să facă reproșuri nemeritate partenerului.

Roșul și accesoriile în formă de diamant sunt purtătoare de noroc pentru femeile născute în Zodia Cocoșului. Pentru bărbați sunt recomandate accesoriile rectangulare și vestimentația în negru.

Anul Pământ pentru Zodia Cocoșului: BANI

Din punct de vedere financiar, va fi un an obișnuit, mediu. Dacă ai un job obișnuit, cu program fix și activități constante, veniturile vor fi și ele stabile. Nu va fi un an potrivit pentru extravaganțe și achiziții consistente. Vei avea posibilitatea să economisești câte puțin pentru o vacanță frumoasă sau un lucru bun de care ai nevoie.

Dacă ești plătită pe bază de comision, așteaptă-te la suișuri și coborâșuri. Programează-ți cheltuielile în așa fel încât să nu riști să rămâi în vreun moment pe zero. Așteaptă întâi banii, apoi fă cheltuiala.

Pentru noroc la bani, ține o plantă verde în birou.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Cocoșului: CARIERĂ

Nu va fi un n rău. Trebuie să faci ceea ce știi să faci mai bine. Din când în când, amintește-ți care îți sunt obiectivele și interesele și pune-le pe primul plan. Dar fă-o în așa fel încât să nu deranjezi și să nu neglijezi pe nimeni. Dacă iei inițiativa la timp, ai șanse de promovare sau, în orice caz, de progres.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Cocoșului: SĂNĂTATE

Trebuie să te porți cu grijă și să respecți regulile pe care, deseori, le nesocotești. Și asta se referă la tot felul de reguli: de la condus, până la alimentație și mișcare. Greșelile de anul acesta nu vor fi tot atât de ușor iertate ca în alți ani.

Pe cât posibil, evită stresul, confruntările și împrejurările nefericite: înmormântări, întâlnirile cu oameni deprimați sau grav bolnavi. Ai o sensibilitate aparte anul acesta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop