Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Câinelui

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Câinelui

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Câinelui, începe pe 5 februarie 2019 și se încheie pe 24 ianuarie 2020. Paradoxal, Câinele va avea mai mult noroc în Anul Porcului decât a avut în Anul Câinelui. Din protectorul universal, Câinele se va transforma și el în protejat, în măsura în care va avea nevoie și va accepta protecția. Citește prviziunile în detaliu!

Cele mai bune luni ale anului vor fi pentru tine februarie, mai, noiembrie și ianuarie. Fii foarte prudentă în martie, aprilie, iulie și august.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Câinelui: DRAGOSTE

Porcul și Câinele sunt zodii complementare. În anul Porcului, este de așteptat ca cei născuți în Zodia Câinelui să realizeze cuplul perfect, relația perfectă.

Pentru femeile singure, în mod special, va fi un an al marilor realizări pe plan sentimental. Condiția este să nu se izoleze, să iasă în lume și să strălucească, ori de câte ori au ocazia. Bărbații singuri trebuie să îndrăznească ceea ce n-au îndrăznit până acum. Trebuie să facă pasul la care s-au tot gândit pentru că acum există cu adevărat șanse.

Nativii zodiei care se află într-o relație, se vor bucura de și mai multă stabilitate și armonie. Desigur, aceasta este rezultanta pe un an întreg. Mai pot să existe mici tensiuni, mici ciocniri, dar, pe ansamblu, relația iese consolidată.

Verdele, așlbastrul și accesoriile rectangulare vor purta noroc doamnelor. Negrul și accesoriile ondulate sunt aducătoare de noroc pentru domni.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Câinelui: BANI

În lunile mai, noiembrie și ianuarie 2020, trebuie să fii pe fază. O să apară niște ocazii deosebite de câștig. N-o să fie nicio pleașcă, nimic picat din cer. Niciodată nu ți se întâmplă așa ceva. Dar o să fie ocazii de a munci în câștig așa cum nu apar mereu.

Poți să investești în ceva, pentru că sunt condiții favorabuile. Sau cel puțin fă-ți niște depozite la termen. Important este să nu te grăbești cu cheltuitul pe măsură ce câștigi. Banii s-ar putea topi mai repede decât crezi.

Pentru noroc la bani, ține o ceașcă cu apă undeva, discret, în spatele tău, în birou sau în locul în care lucrezi.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Câinelui: CARIERĂ

Urmează un an bun și pentru carieră. Să nu te gândești la ceva ce-ți dorești ca la ceva imposibil. Nici nu știi ce ți se pregătește. Dacă vrei să începi ceva pe cont propriu, fă primii pași, pașii decisivi. Începe de undeva, nu mai sta și contempla perspectiva. Vei avea surpriza că e mult mai ușor decât ai crezut.

Vei avea ajutor din toate părțile, chiar și de unde nu te aștepți. Dacă vrei să rămâi în mediul în care te afli, gândește-te serios ce posibilități de promovare există. Și atacă, la prima ocazie. Ai șanse reale.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Câinelui: SĂNĂTATE

Puțin mai slab vei sta cu sănătatea anul acesta. Imunitatea pare puțin slăbită, drept pentru care vei avea neplăceri de ordin respirator. Digestia, de asemenea, se va dovedi puțin leneșă, puțin pretențioasă. Va trebui să ai grijă ce mănânci, cât mănânci, când mănânci.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop